Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş-Gençlerbirliği maç öncesi yorum

Beşiktaş-Gençlerbirliği maç öncesi yorum
 

* Doll bir ya da üç puandan çok kaliteli oyun derdinde olacaktır. Büyük takım hocalığı için karizma şart!. Beşiktaş bu maçta diğer maçlara nazaran iyi görünecektir.

* Gençlerbirliği Gaziantepspor'a benziyor. Artı oynamaya çalışmasına karşın skor yapmakta zorlanıyor. İki takım arasındaki en esaslı fark kaleci farkı. Kulbilge Fenerbahçe hatırına Gençlerbirliği'nde oynuyor!

* Bu maçın ayırıcı unsuru Holosko olabilir. Bobo ekmeğini taştan çıkartabilen bir santrafor değil, Holosko'nun yardımına ihtiyacı var.

* İki takım da en ön ve en arkada zayıf. İki takım da topu mümkün olduğunca kalesinden uzakta tutmak isteyecek. Ne Gençlerbirliği yaslanır, ne Beşiktaş baskı kurar. İlk maçın aksine, bu maç keyifli/tempolu geçebilir.

* Dışta Nihat/Yusuf/Tello ilk on bir başlarsa Doll’un Hurşut’u söz konusu çizgide ilk on bir oynatması gerekir. Beşiktaş savunmasının en zayıf noktası ön dış. Bursaspor maçında sağ dış Volkan getirmiş, sol dış Ozan atmıştı!

* Gençlerbirliği devre arasında santrafor ihtiyacını gidermedi. Kahe hantal; koşması da düşünmesi de yavaş; ama etkili vurabiliyor. Sivok, Toraman Kahe'nin vuruş açısını olabildiğince daraltmalı. Rüştü olası etkili Kahe şutuna karşı hazırlıklı olmalı.

futbolteknik@hotmail.com

 
Kayıt tarihi
: 05.03.09
 
 

Felsefe okudum. İnsan denilen sürüye hakikatini hissettirmeye seviyorum. Araba ile kıyafet ile kendi..