Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '13

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş hep aynı nakarat

Beşiktaş hep aynı nakarat
 

Samet Hoca Yine Takıma Yüklendi.


Geçtiğimiz günlerdeki yazım da Samet Hoca hastalığa çare bulamıyor demiştim. Maalesef yine haksız çıkarmadı beni. 

Yine 2-0 öne geçilen bir maç ve yine yenilen iki gol neticesinde giden iki puan. Üstelik bu sefer nakaratta aynı. Karabük'te tıpkı Galatasaray gibi 60. dakikada 10 kişi kalıyor. Beşiktaş o dakikadan sonra pozisyona dahi giremiyor. 

Sıkıntıyı defalarca yazdık, çizdik. Beşiktaş'ın orta sahası defansif anlamda sürekli yer kaybeden, rakibe pozisyon vermeye son derece müsait bir yumuşaklıkta. Bu orta saha olduğu sürece Beşiktaş her maç rakibi 10 kişi kalsa bile gol yer. Ama bunun önlemi alacak teknik ekip arızayı tespit edemedi. 

Orta saha arızasına bir de formsuz ya da yetersiz defans oyuncuları da eklenince (isim yazmak istemiyorum) Beşiktaş her maç ortalamaların üstünde gol atsa da gol yemeye devam ediyor. 

Bu takımın yıldızı Almedia'dır.

Her ne kadar Samet Hoca'nın Fernandes'i neden çıkardığını İsviçreli bilim adamları dahi çözemeyecek olsa da bu maçla beraber şu çok net göründü ki.. Beşiktaş'ın yıldızı Hugo Almedia'dır. Almedia'nın oyundan çıktıktan sonra Beşiktaş'ın hucum hattı tam anlamıyla çöktü. Genç Sinan'a bu yükü yüklemek hem insafsızlık hem de gaddarlıktır. Daha A2 kıvamında olan bir oyuncuyu oyuna sokmakta ayrı bir tartışma konusudur.Samet Hoca bunları sever ama bu işler Bucaspor'da olur. 

Netice olarak Beşiktaş çok kıymetli iki puanı daha İnönü'de bıraktı. Hem de öne geçip puan kaybettiği sayısız maçlara bir yenisini daha ekleyerek. Bir dip not Dentinho için. Bu haliyle Lucescu nasıl Shaktar'a almış açıkcası ben şaşırdım. İş olsun diye yapılmış bir transfer. 

 

 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Metin ve haber yazarı ..