Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Beşiktaş iki maç daha oynasa yine kazanırdı...

Beşiktaş çok zor bir takımı yendi.Belki de zor'ların gecesiydi.Ama Biliç 'in öğrencileri gerçekten iyi bir hava yakalamışlar.Bunu sahaya çıktıkları andan itibaren bu sezon başından şu ana kadar hissedebiliyorsunuz.Birbirleri için oynuyorlar.Birisi hata yaptığında diğerleri kendini ortaya atmaktan çekinmiyor.Bunu sahada oyunculara anlatmak kolaydır ama yaptırmak zordur.

Tabiki bu başarı da en büyük pay Hırvat Hocanın.Oyunculuğunda bazen sivri dili ile istenmeyen adam ilan edildiği çok oldu.Ama gerçekten Avrupanın en iyi hocalarından bir tanesi.Bir takıma antrenörün katkısı az diyebilirsiniz belki.Ama bu adam' ın katkısı en az takımın yüzde 50 si kadar.Çünkü takımı ile maçı yaşayan hocalardan...

Maça gelirsek Liverpool kadrosu itibarı ile çekinmeden futbolunu oynamaya çalıştı.Zamansız baskılar ile üstünlük kurmaya çalıştı.Ama Atiba 'nın kaptırıp Cenk 'in çıkardığı top ta bile defans oyuncuları olanca gücü ile çalıştı.

Kısacası Mücadele yönü hiç eksilmedi Beşiktaş 'ın ve ellerinde ki topları da hep olumlu kullanmaya gayret ettiler. Pas yapmayı bilen ve birbirlerini de anlayan bir takım olmuşlar.

Bu Opare ' yi kim getirdi ise özel  bir alkışı hakediyor.Adam kırk yıllık Beşiktaş'lı gibi oynadı.Sakin,müdaheleleri yerinde ve oyundan hiç kopmuyor.Töre ,Tolgay ve Atiba da orta saha da oyunun hakimiyetini alınca da beklenen gol geldi. Sonrasında bu mücadele ile zaten turun gitmemesi de  gerekirdi.

Penaltılar ile de olsa maç kazanıldı.Bu arada Tolgay ' ın golü olağanüstü güzellikte usta işi bir goldü.

Bu galibiyet' i asla  küçümsememek gerek. Türk futbolunda önemli günlerden birisi yaşandı dün gece..

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..