Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '07

 
Kategori
Haber
 

Beşiktaş kayıplarda

Beşiktaş son 5 maçınıda mağlubiyetle kapatarak taraftarını üzmeye devam ediyor.

Liverpool'u İstanbul'da 2-1 yendikten sonra, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ve daha sonra sırasıyla Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a 2-1, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 ve son olarak da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 mağlup olarak büyük düşüş yaşayan siyah-beyazlı ekip, Sivassporada 2-1 yenildi.

Ligde aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hakemleri ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etmek için Sivasspor maçına PAF takımla çıkacaklarını belirten Beşiktaş yönetimi, rakibi karşısına as oyuncularından kurulu bir kadro ile çıktı.

İşte sorunda aslında burada başlıyor Beşiktaş için. Yönetim sonunu getiremeyeceği bir kara vererek ligden bir nevi çekileceğini açıklıyor, sonra yanlış yaptığını fark ettiriyorlar. Beşiktaş halka açık bir şirket. Borsada işlem görüyor ve borsadan kulübe uyarı geliyor.Haksız kazanç elde edemezsiniz diye. Sonra çark ediyorlar. Böyle bir yönetim anlayışına futbolcu ne kadar güvenir, taraftar ne kadar güvenir işte görüyoruz.

Sorun federasyon yada oyuncularda değil. Tamamen yönetim kaynaklı. Son beş maçta tek bir galibiyet yok.Bir büyük takım bu hale düşüyorsa bunu sorgulamaları gerekir. Ama Türkiyede ilk günah keçisi teknik direktör olur. Yöneticiler hiç bakmazlar yaptıkları beyanatlara. Bence Beşiktaş yönetiminin derhal istifa etmesi gerekir.

Sevgi ve selamlarla

 
Toplam blog
: 40
: 1056
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Odyometri Bölümünün ilk mezunlarından sayılırım.Daha sonra İktisat Fakültesi,Acil Yardım ve Afet ..