Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nden de çekildi!

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nden de çekildi!
 

Konuya ilişkin ilk açıklama Sinan Engin tarafından yapıldı.

Engin: “Başkanımız Yıldırım Demirören, Markus Merk hakemliği bırakmadığı, UEFA kurullarında görev alan Şenes Erzik istfa etmediği, UEFA’ da Beşiktaş’tan özür dilemediği müddetçe kalan maçlara PAF takımıyla çıkacağımızı belirtti” dedi.

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi A grubu maçında, o ana kadar hiç rahatsız etmedikleri rakibi karşısında, 84. dakikada bir şutu kaleci Reina tarafından kurtarılan Bobo, gidip rahatsızlık verdiği için Reina'dan özür diledi.

Beşiktaş, kalan sürede de Liverpool’a hiç rahatsızlık vermeden müsabakayı tamamladı.

Dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Beşiktaş, sonuçta Liverpool'a 8-0 yenilmişti. Bu yenilgiyle ilgili olarak Beşiktaş yöneticileri ve teknik heyeti konuya ilişkin ilginç! açıklamalar yaptılar.

Sinan Engin'den sonra, Başkan Erdoğan Demirören’e sorulan bir soru üzerine de;

Demirören; “Kardeşim, Demirören Şirketler Grubuyla ilgili karar mı alıyoruz? Milyonlarca taraftarı ve yüz yıllık bir tarihi olan koskoca Beşiktaş klubünü yönetiyoruz burada. Olur mu öyle şey? Babamın malı mı koskoca kulüp, oturup konuşuruz. Yönetim Kurulu var, Genel Kurulu var bu kulübün" dedi.

Maç sonrası bir açıklama da Ertuğrul Sağlam’dan geldi: “Beni bu kulübe Allah getirdi. Kimse beni kıpırdatamaz. Allah bugün bu sonucu uygun gördü, yarın şampiyonlukları nasib edecek. Bakalım.. Allah kerim, yâ nasib!” dedi.

Daha sonra bir de futbolseverlerden saklanan gerçek ortaya çıktı.

Süper Lig için PAF takımı hazırlığı içinde olan Beşiktaş'ın, dün akşamki maça prova amaçlı PAF takımıyla çıktığı anlaşıldı.

Kaleci Hakan da gecenin 'asist kralı' seçilmiş!

Bir de rekor haberi geldi maçla ilgili...Olimpiakos ve Sparta Prag’ın 7-0 lık Şampiyonlar Ligi ‘En Farklı Mağlubiyetler Rekoru’ dün akşam itibarıyla bizim Beşiktaş’ımıza geçmiş oldu!

Fotoğraf: hurriyet.com.tr

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..