Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş taraftarı susmaz

Beşiktaş taraftarı susmaz
 

alıntıdır.


Beşiktaş taraftarı susturulabilir mi? Asla susturulamaz. 500 değil 10.000 bilet dağıtsanız takımının gerçek sahibi olan Beşiktaş taraftarı artık susmaz. Sesini bastırmak adına bedava maça giren, sermayesi olan sesini satmış azınlık bir grubun desteği ile gerçekleri saklayamaz Beşiktaş yönetimi. Uyarmıştım bir önceki yazımda, “durduramayacaksınız, tepkilerin önünde duramayacaksınız” diyerek.. Tahtınız sallanıyor.

Unutmuş değilim.. Verdiğiniz emeğin karşılığı elbette sizin de saygı görmeye hakkınız var. Saldırılar hoş değil, lakin; bugün yaptıklarınızla ya da yapamadıklarınızla başka bir kulübün başkanı olsaydınız şu an bu kadar medeni bir şekilde tepki görmezdiniz, siz de bunu en iyi bilenlerdensiniz. Taraftarlıktan başkanlığa uzanan süreçte siz de zaman zaman kulübün göstermiş olduğu refleksleri eleştirdiniz. Şimdi eleştiriliyorsunuz.

Taraftar görevini yapmış, sabretmiş, iki kupaya rağmen takımını eleştirebilme cesaretini göstermiştir. Kendi stadlarında yaptıkları eleştirinin manasını anlamayanlar elbet olacaktır. ( Biz bir aileyiz, kol kırılır yen içinde kalır düşüncesi yüzde yüz doğrudur. )

Son sözüm; sermayesi sesi olmuş, fakat sermayesini bedava bilet karşılığı satma cüretinde olanlara.. Yazıklar olsun! Bugünkü menfaatleri için yanlışın yanında olanlar, sonrasında başka menfaatler karşılığında şu an desteklediklerinin bir numaralı düşmanı olabilirler. Bu tür düşünce yapısına sahip insanlara güvenmemek gerekir.

Yönetim, teknik kadro ve futbolcular ders almış olmalılar diye düşünmekteyim. Çünkü görüldüğü üzere başarı için bütünlüğün ve ahengin sağlanması şart. Zor şartlarda maça gelmeye ve takımına destek olmaya çalışan “cefakar” taraftar topluluğu, para verdiği halde maça sırtını çevirecek kadar yüreğini ortaya koyabiliyor.

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..