Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Atilla Salih Bineklioğlu

http://blog.milliyet.com.tr/atillasalih

13 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaşım hayat sensin...

Beşiktaşım hayat sensin...
 

Hepimizin çok iyi bildiği bir şarkı hepimizin daha da çok söylemek istediği bir tezahürat BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN... İnşallah bu sene geçen senelerden farklı olacak. İyi başladık iyi götürelim ve de öyle bitirelim. Takım içinde uyum iyi gözüküyor, arkadaşlık bir takımın şampiyon olması için bence birinci sırada olması gereken bir şey. O da bu sene biz de var. Haydi hayırlısı bakalım...
Şimdi sırada bu hafta sonu oynayacağımız Trabzon maçı var. Herkesin affına sığınarak bu maç için bir yorum ve bir de tahmin yapacağım. Öncelikle herkesin söylediği gibi öyle çok zor bir maç olacağını düşünmüyorum. Gol yeriz ama 2 ve üzeri golle bu maçı rahat alacağımızı söyleyebilirim. Trabzon yeni bir takım kurma hevesinde, oldukça heyecanlı bir takım ve şehir. Ama hepimiz Ersun hocayı artık tanıyoruz. Ve heveslerini kursaklarında bırakacağız. Neden mi bu kadar Beşiktaşımıza güveniyorum?


Öncelikle defansımız geçen seneye göre daha iyi. Ama asıl gücümüz hücum gücümüz. Yakın gelecekte Bobo'yu, Delgado'yu, Holosko'yu, Serdar Özkan'ı Avrupa'nın bütün büyük takımları almak için sıraya girecekler. Bunu hepimiz göreceğiz. Yani Trabzonun o defansla bizim yırtıcı kartallarımız karşısında şansları yok denecek kadar az.


Maçı Beşiktaşımız 3-1 alır. Maç sonrası yazımızla görüşmek üzere. Takımımıza dua göndermeyi unutmayın.. Hepimiz kalpten istersek herşey istediğimiz gibi olur unutmayın.. BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN DEĞİL MALESEF.. BU SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ..

 
Toplam blog
: 5
: 512
Kayıt tarihi
: 05.09.08
 
 

04.06.1977 Kocaeli doğumluyum. İstanbul Bahçelievler'de yaşıyorum. Gayrimenkul yatırım uzmanıyım. Ha..