Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '08

 
Kategori
Haber
 

Beyaz, türban, harekat, kıyak maaş, zamanlama

Beyaz, türban, harekat, kıyak maaş, zamanlama
 

Beyaz programını yarıda kesti.

Askerin sınır ötesine karadan harekat sürdürdüğü sırada beş şehit verdiği haberini alınca eğlence programı Beyaz Show’u erken bitirdi.

Askerin sınır ötesi harekatı kamuoyunu meşgul ederken Gül türban ile ilgili anayasa değişikliğini onayladı. Ne cinlik ama!

Vekillere çifte kıyak, ballı maaş ile ilgili SGYT’nın içine yerleştirilen bir fıkra ile vekil maaşı 12 bin YTL, emekli vekilin maaşı ise 6 bin YTL olacak!

Tekel satışı gerçekleşti. BAT 1.7 milyar dolar teklif verince işçiler yediği coplarla, gazlarla ve İsrail’in Gazze’de direnişçilere yaptığını akla getiren Ankara ayazında soğuk su işkencesi yanlarına kâr kaldı!

Bu arada TTK Başkanı, Milli Eğitimdeki kadrolaşmaya tepki vererek istifa etti.

Avrupa’daki en büyük tehlike laiklik! Papalık laiklik yanlısı siyasetçilere savaş açtı. Militan Hıristiyanlığa yöneliş aklı başında siyasetçileri ve aydınları düşündürüyor.

Dinler arası diyalog filan derken laiklik ilkesi dinsel referansları olan siyasetçinin başat hedefi haline geldi. Ortaçağ ilkelliğine yöneliş yeni bir süreç olacak!

Meclisten Vakıflar yasası geçti. Dinsel içerikli cemaat vakıflarının ve azınlık vakıflarının önü sınırsızca açıldı…

Yunanistan’da Türk azınlıklara tanınmayan ayrıcalıkları - güya biz daha demokratız – onca eleştiriye rağmen çıkarmakta sakınca görmedi sayın vekillerimiz!

Meclisimizde 549 vekil var var olmasına da; parmak hesabı ile bakınca aslında 4 siyasi parti liderinin veya anlayışının olduğunu görüyoruz. Antidemokratik siyasi partiler yasasına göre liderin iki dudağı arasına mahkum siyasi istikbali olan vekillerin “istiklal” düşünecek lüksleri yok memlekette…

Bu arada seçimlere, seçim sonuçlarına yönelik mailler ortalıklarda dolaşıyor. AKP’nin %25 avantaj ile başladığına yönelik savlar ne derece gerçekçidir bilemem. Ancak ortaya atılan iddiaları kamuoyunun aklında en ufak kuşku kalmayacak şekilde gidermek YSK’nın görevi ve sorumluluğudur!

Beyaz programını yarıda kesti. Güban pardon türban yasası onaylandı.

Vekil maaşları artırılıyor, üstelik tedavilerinde katkı paylarını da ödemeyecekler!

Unutmadan Kosova bağımsızlığını ilan etti, halk ABD ve Kosova bayrakları ile kutladı.

Işık hızı ile Türkiye bağımsızlığı tanıdı.

Rusya savaş dahil tepkilerini dile getirdi.

Beyaz programı yarıda kesti.

Başbakan "Birlik olmalıyız, " dedi.

"Türban bölerken yurttaşı, nasıl?" sorusunu kimse sormadı.

Ankara 23/02/2008 N.Tüfekçi

Fotoğraf Milliyet

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..