Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '13

 
Kategori
Magazin
 

Beyaz Hürrem'e evlenme teklif etti !

Beyaz Hürrem'e evlenme teklif etti !
 

BEYAZ


Hürrem Sultan'ın platonik aşkının Beyaz olduğu söylentileri ayyuka çıktı ya. Daha çok su görtürür bu mevzu. Meryem Uzerli'nin bu sezon bir dizide oynamasına gerek kalmadı bu nedenle. Şu anda canlı yayında kendi dizisini bize zaten izletiyor. Bir de yakışıklı "Beyaz Prens" gelip de Meryem'i atın arkasına attı mıydı mutlu bir finalle sonlanır bu dizi.

Hayatını dizi kıvamında yaşayan bir milletiz vesselam. Kime sorsan "hayatı roman" pardon şimdilerde "hayatı dizi" diyebiliriz. Akşam dizi izleyip de ofise geldiğinde, dizinin kritiğini yapan ne mühendisler ne doktorlar tanıyorum !

İyimser izleyicilerin büyük bir bölümü Beyaz'ın Meryem'e Berlin'deki o romantik köprüde evlenme teklif etmesini bekliyor. Beyaz'ın annesi başkasından hamile bir kadını oğluna gelin olarak kabul eder mi dersiniz? Bence, o güzel yüzündeki masum gülümsemesi ve yakut gözleri ile anneyi de etkiler bizim Hürrem Sultan.

Peri masallarını severiz, masum güzel suratlı prensesleri, yakışıklı beyaz atlı prensleri severiz. Çocukluk masallarımız hep "onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine" ile son bulmaz mı zaten.

Meryem'in başlarda bir peri masalını andıran hikayesi mutlu sonla bitse, biz millet olarak rahata ersek fena olmaz. Beyaz'a çağrı yapalım o zaman; en kısa zamanda anneni alıp gidiyorsun Berlin'e Meryem'i babasından istiyorsun.

Türk Milleti olarak Hürrem Sultan'ı sana uygun gördük :) 

 
Toplam blog
: 306
: 1007
Kayıt tarihi
: 29.01.08
 
 

Çevre Mühendisiyim. Kitap okumayı, film izlemeyi, yazı yazmayı seviyorum. 2 erkek çocuk annesiyim..