Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

Beyaz Türkler…

Beyaz Türkler…
 

Türkler, el ele verdiklerinde önlerinde hiçbir kimsenin ve milletin duramayacağı bir millettir. Tarih bunu bilene bilmeyene defalarca göstermiştir. Aynı zamanda bu birliği ile dağları önünde eğen millet ne yazık ki içinde devamlı hainlerini de üretir.

Bu hainler öyle başka milletlerdeki gibi az sayıda değildir. Verimli tarlalarda sürekli temizlenmediğinde tarlayı sarıveren zararlı otlar gibidir onlar.

Osmanlının son iki yüz yılında devletin zayıflamasını fırsat bilen bu zararlılar kimi din, kimi yabancı hayranlığı kıyafeti ile ortaya çıkmış, Osmanlının sülük misali kanını emmişlerdir.

Atatürk’le birlikte tarlada yapılan büyük temizlik sonucu sağlıklı ve gür ürün çıkmaya başlamış, ancak zamanında ve yerinde yapılmayan temizlikler yüzünden günümüzde yeniden vatan hainleri bol miktarda türemiş görünmektedir. Ülkemizin bölünüp parçalanmasından müthiş zevk alacakları kesindir. Onlar, içine düştüğümüz sıkıntılı ortamdan o kadar mutlular ki, köşelerinden ülkenin kanayan yaralarına tekmeleri sallarken ağızlarından salyalar saçıyorlar. Bunlar kimler mi? Yeterince çoklar. Yandaş Televizyon kanallarında her akşam kanal kanal gezip zehirlerini üzeri şeker sarılı haplar biçiminde halka yutturmaya çalışanlar, yine yandaş basında köşelerinden cumhuriyete, üniter devlete, bağımsızlığa kin kusanlardan bahsediyoruz. Biraz daha ipucu verelim. Hani taksimde PKK canlı bombasının eyleminden sonra asla terör örgütüne toz kondurmayanlar, masum göstermeye çalışanlar, adeta onları koruyanlar, sonra gerçek ortaya çıkınca da “her toplumun içinde böyle bireysel kötüler olabilir diyerek hala terör ve terörist savunuculuğu yapanlar, bunlardan sadece bir kaçıdır.

Enflasyon, herkes için kötüdür. Vatan hainleri ve bölücüler içinde. İyi kötü her şeyi, her değeri derhal tüketmeye alıştırılmışız. Halkın yüzünün gülmemesi, korku, panik, endişe içinde yaşaması için yeni konular üretmeleri gerekmektedir. Geçtiğimiz yıllarda her zor anın arkasından bir Ergenekon dalgası gelir, halk bunlarla uyutulurken, vatanseverler hapise atılarak vatan hainlerinin söz ve yazılarında haklı oldukları imajı yaratılırdı. Artık halk kanıksadı, şok olmuyor. Başka şeyler lazım insanları bezgin, içine kapanık, yarından umutsuz ve yönetime biat ederek yaşamaları için.

Şimdi uydurdukları konu “Beyaz Türkler”

Türkiye’yi Yugoslavya örneği bölüp yutmaya yemin etmiş olan küresel çete ve onun içerideki işbirlikçilerinin ürettiği bir kavram.

Kim mi bunlar? Genellikle deniz kenarlarında yaşayan, çağdaş yaşamdan yana, Türkiye ortalamasının üzerinde tahsili olan, batı standartlarında veya yakın yaşamaya çalışan, hâsılı AKP ye oy vermeyen kesim. Hiç yoktan ülkede bir Kürt sorunu icat edip onu bu gün uluslar arası bir sorun haline getirmeye çalışan ama Kürt kökenli halktan yeterli ilgi ve desteği göremeyenler şimdi de ülkenin diğer kesimlerini bu beyaz Türk diye niteledikleri kesime düşman etmeye çalışmaktadırlar. Amaçları biran evvel bir iç savaş çıkarıp ülkeyi parçalamaktır.

Ben burada asıl bu projenin iç figüranlarına sesleniyorum. Tarihi iyi okuyun. Zulüm imparatorlukları daima işbirlikçi zalim figüranların cesetleri üzerinde yükselir. Cesetlerinizi onların ayaklarına merdiven etmeyin.

6/11/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..