Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Beyaz Türkler hep kaymak yiyorlar

Beyaz Türkler hep kaymak yiyorlar
 

www.aliozdemir.net


Sabetayistler her yeri 300 yıl içinde ele geçirmişlerdir. Bunları sıradan bir insan çözemez. Tümüne yakını çift isimlidir. Yani "Mehmet Ali", "Ali Osman", "Mehmet Yakup", "Mustafa Bülent", "Ahmet Mesut" vb. gibi.
Ayrıca isimlerinin sesli harflerini çıkarınca okunuş yine aynı olduğunda da isim uygun demektir. Mesela Nilüfer sözcüğünü Nlfr olarak yazınca da aynı anlam çıkmaktadır.
 
Türkiye'nin beyaz Türkleri, asilzadeleri, erguvanileri, yalıda yaşayanları, creme de la creme'leri hep bunlardandır. 
 
Çocukları çoğunlukla Fransa, İngiltere, Almanya, İtalya, Amerika, İsviçre gibi okullarda okurlar. Bu durum ilkokuldan üniversiteye kadar böyledir. 
 
Konuşmaları tam Türkçeye benzemez. Aksanları İngiliz gibidir. Konuşmalarının arasına İngilizce, Fransızca sözcükler serpiştirmeyi pek severler. "Beden ölçüsü" demek onlara yavan gelir. Sayzıma (size) uygun vb. derler. 
 
Kışın kayak tatili, yazın deniz tatili konusunda en çok hak kullananlar bunlardır .
 
Asgari ücretle, alın teriyle, tarlada güneş altında çalışanlar onlar için siyah Türktür. Bidon kafalıdır. Göbeğini kaşıyandır. Etrak-ı bir idraktir. Sadece askere gitmelidir. Çobanlık yapmalıdır.
 
Siyah Türklerin okumasına da lüzum yoktur. 300 yıldır zaten okutulmamışlardır. Bu kitle parasız olduğu için zaten yurtdışındaki iyi okullarda da okuyamaz. 
 
Çok zeki olup burs kazanarak iyi okullara gidebilen siyah Türklerin çocukları da eğitimdeki formatlama sayesinde zaten 10-20 yıl içinde beyaz Türklerin çizgisine uyar.
 
Erguvanilerin, doğuştan ayrıcalıklıların gelirleri yüksektir. Çok büyük evlerde yaşarlar. Bir yediklerini bir daha yemezler. En pahalı arabalara binerler. Yatları, katları, dövizleri pek çoktur. Pasaportlarında her ülkenin damgası bulunur. 
 
Memurlar, işçiler ancak emekli olunca gariban bir ev alabilir. Beyaz Türklerin ise kaç tane evi olduğu bile belli değildir. Köpeklerinin mamasının bedeli 4 kişilik bir işçi ailesini geçindirir. 
 
Özel jetleri, helikopterleri de vardır. 
 
Musevilik dininin bir sekti (kolu) olan Sabetayistler 300 yıldır tüm ülkenin kazandığı paranın yüzde 90'ını bir şekilde kaparlar. 
 
Rotary, Lions, Inner Wheel, Bilderberg, Davos Forum, Trilateral, B'inai Birth gibi küresel kraliyetçi derneklerin üyeleri de hep bunlardan çıkar. 
 
Sıradan insanlar okey taşlarıyla, futbol maçlarıyla, eğlencelerle uyutulur. Haklarını aramayı öğrenemezler. Servetten paylarını tam olarak alamazlar. 
 
Çok az para kazanmalarına rağmen bunu da gereksiz ve pahalı akıllı telefonlara yatırırlar. Makarna yerler. Markalı ayakkabı peşinde koşarlar.
 
Ali Özdemir
Yazar-Yayıncı
www.aliozdemir.net
 
Toplam blog
: 288
: 1733
Kayıt tarihi
: 24.04.11
 
 

Eğitimci - Yazar - Yayıncı. 1968'de doğdu. Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesini bitird..