Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Beyin Bedava Gündemi

Beyin Bedava Gündemi
 

"Gündemin Kölesi"


Yağmur yağıyor… Hafta Başı Sendromu filan diye klasik takılırken gündem coştukça coşuyor. Gündem bu dakika başı değişecek tabii! Tilkilerim de buna istinaden yeni jargonlar geliştirdi… Biri “Panpiş” , bir diğeri “Ciciş”, “ötekisi “Bebiş” filan deyip beynimde onarılamaz hasarlar açıyorlar. Zeus neredesin?!

Rüyalarıma benziyor gündem… Film gibi ve ayarsız… Öyle ki sabahına ağlarken akşamına kakara kikiri modelinde yaşıyoruz… Hayat ne zor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 88 (bu sayı da muallak biri 83 diyor biri 89 filan ben ortalama alıp 88’de karar kıldım) yaşındaki annesi Tenzile Erdoğan vefat etti… Yeri gelince kendi halkına “anasını alıp gitmesini” söyleyen birine bu kadar vicdanlı iken küfür ve hakaret etmek yakışmaz. Başı sağ olsun…

Erol Köse twitter hesabını VIP yapma kararı aldı… Nereden mi biliyorum? Şimdilik ben de VIP üyelerden biriyim… Vallahi… (Son dakika! Hastag’i öğrettiğim Erol Köse beni de silmiş! Artık normale dönebilirim! Durun ya geri alınmışım! Kasılmaya devam!)

Habertürk gazetesi geçenlerde attığı sürmanşet ile kan dondurdu. Kadına şiddetin “şiddetini” anlatmak için reytingin de kavli ile (tövbe Yarabbim!) sırtına bıçak batırılmış bir kadını buzlamadan, sansürlemeden aynen yayınlayarak Türk gazetecilik tarihine adını üzgünüm ama kara harflerle yazdı. İnanın yorum bile yapamıyorum…

Eskiden Demi Moore gibi ecnebi ablaların yaptığını artık yerli ablalarımız yapıyor! Hilal Cebeci’den sonra Esra Ceyda Kardeşler diye anılan Ciciş ablalar akıllara ziyan fotoğraflar çekip alemin en civcivli sitesi Twitter’a atıvermişler! Tebrik eder, yorumsuz ağzımız açık bakıveririz!

Iğdır’da 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra görme yeteneğini yitirdiği için engelli kontenjanından İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışırken, “görüyor” diye şikayet edilmesi üzerine yeniden rapor almak için gittiği hastanede, daha önce “çocuk doğurduğunu” öğrenen Rıza S. (39) şok oldu! Hatta farklı tarihlerde ultrasona da girdiği belirlenen Rıza S. (39) ‘nin çocuğunun canlı doğduğu belirtildi. Haydi buyurun! Güler misin ağlar mısın?

48. Uluslar arası Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne Sanatta Sosyal Sorumluluk ödülü alan Rutkay Aziz’in konuşması damga vurdu. Dakikalarca ayakta alkışlanan Aziz’in sosyalist damarlarının kabardığı ve ne yazık ki haklı olduğu ortaya çıktı…

Bursa’da yerel gazetelere ’Alo Dansöz’ ilanı verip, dansöz kıyafetleriyle özel gecelerde dans edeceğini duyuran kadın, akciğer ve beyninde ur olan 55 yaşındaki N.M.’yi, "Seni vereceğim paralar ile sağlığına kavuşturacağım" diyerek ikna edip evinde fuhuş yaptırırken yakalandı. Serdar Ortaç üstadın da dediği gibi “Binlerce dansöz var!”

Kendisinden 30 yaş (bu da abartı olabilir ±3 oynayabilir aman diyeyim sonra yalancı olmayayım) küçük sevgilisi ile evlenince olay olan İbrahim Tatlıses’e Derya Baykal’ın sevgilisini kast ederek “Tekkeyi bekleyen çorbayı içer” demesi İmparator’u fena kızdırdı. Bu kızgınlıkla oğlu İdo’yu da defterden silen Tatlıses beynimizi yine meşgul etmeyi başardı!

Apple’ı Apple yapan Steve Jobs (56) 2004’te yakalandığı pankreas kanserine yenik düştü. Daha dün Mac’in sistemini kalaylayan Windows sen bizim her şeyimizsin diye gezenlerin bu gün iPod, iPhone, iPad, iTouch ve hatta iMac’i deli gibi kullandığı, kullanmakla kalmayıp taptığı ve hiç çemkirmediği ortaya çıktı! Hayat da ne kadar acayip olduğunu bize bir kez daha kanıtlamış oldu…

 “Çocuğu için” eski kocasından yeniden çocuk yapmak zorunda olan bir annenin “dramını” anlatan “Sensiz Olmaz” dizisinde her dizinin kaderi olan cesur sevişme sahneleri yer aldı. 23:00’dan sonra yayınlanması beklenen sahneler için RTÜK’ün ne diyeceği merak konusu olurken, vatandaşın “Ahlak elden gidiyor” diyerek feryat ederken çekirdek eşliğinde sahneleri en ince detayına kadar izlemesi hatta nette “Nurgül frikik”, “Olay sevişme” şeklinde aratması bekleniyor!

Sonuç mu?

Burası Türkiye… Her şey olur…

Saygılar efendim…

 
Toplam blog
: 58
: 883
Kayıt tarihi
: 24.09.06
 
 

Tuti mucize-i guyem ne desem laf değil, çerh ile söyleşemem ayinesi saf değil! Ne acayip... ..