Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '12

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Beyin eğitimi ile yaşamınızı düzene sokun !

Beyin eğitimi ile yaşamınızı düzene sokun !
 

beyin eğitimi


Kendi adıma konuşmam gerekirse,beynimin içindeki trafik oldukça fazla. Hayal gücümü olabildiğince kullanmaya çalışırım. Düşüncelerden düşüncelere taşınan bir beyin yapım vardır. Elbette kafa olarak hem çok yoruluyorum hem de hayatımda dengesizlikler oluyor. Bunu merak ettim ve internette biraz araştırma yaptım.

Birçok uzman,insanın yaşadığı sorunları zihninde halledebileceğini söylüyor. Tabi bu birazda ruhsal sağlığı ilgilendiren bir konu. Günlük yaşantı içerisinde yaşanılan sürüsüne bereket sorun var. Bu sorunları önce kafada bitirmek gerekiyor. En azından bir nebzede olsa beynin rahatlaması,düzene girmesi insanın kendi yaşantısını da olumlu yönde etkiler.

Tabi bunun için beyninizi rahatlatacak dalgalar gönderilmiyor. Elbette bazı telkinlerden geçen bir beyin rahatlaması diyebilirim. Hemen hemen her konuda işe yarayan bu telkinlerin bilimsel adı, beyin frekansı. Bu yöntem sayesinde kişinn zihinsel gelişimini sağlamada olumlu bir etkisi var. Ayrıca kişinin zihnini programlaması da beyin frekansı denilen telkinlerden geçiyor. Şimdilik araştırmalarımdan bunları buldum. İlerleyen zamanlarda yeni bilgiler bulursam paylaşacağım.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..