Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç: “AK Parti’nin kıymetini bilelim”

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç: “AK Parti’nin kıymetini bilelim”
 

Başkan Yardımcısı Dilmaç, "AK Parti büyük bir ailedir" dedi.


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimleri öncesi örgütlenmeye hız verdi. Çiğdem Mahalle temsilciliği yoğun bir katılımla açılırken, açılışta konuşan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, teşkilat mensuplarına, “AK Parti’nin kıymetini bilelim” dedi.

AK Parti Çiğdem Mahalle temsilciliğinin açılışı yapıldı. Merkez Camii’nin yanındaki temsilciliğinin açılışına, Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek katılamazken, Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Yüksel Baki, Metin Torun,  Nevin Çalışkan ve Suphi Uçak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Demir, Meclis Üyeleri Necati Ak, Nevzat Oral, Engin Yıldız, Özkan Aydoğan, Muharrem Kaşıtoğlu, Yalçın Çolak, Haydar Çelik ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı AK Parti Çiğdem Mahalle temsilcisi Mehmet Kavil yaptı. Kavil, “Bugün burada AK Parti Çiğdem mahallesindeki irtibat büromuzun açılışı için biraraya geldik. Katılımın bu kadar fazla olması beni oldukca memnun etti. Temsilciliğimiz mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Necati Ak’tan başarı dileği

Programda konuşan meclis üyesi Necati Ak ise, “Çiğdem Mahallesinden sorumlu bir üye olarak büronun açılmasından dolayı oldukça memnunum” ifadelerini kullanarak, Mahalle Temsilcisi Mehmet Kavil’e başarılar diledi.

AK Parti’yi yüzde 60’a taşıyalım…

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç konuşmasında, açılışa gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “bu kalabalıklar AK Parti’ye duyulan güvenin haklı şekilde sürdüğünün bir göstergesidir” dedi.

AK Parti olarak milyonları aşan dev bir aile olduklarını ve 10 yıldır bu büyük ailenin Türkiye için uğraştığını söyleyen Hanefi Dilmaç, kendilerinin de 10 yıldır yerel manada AK Parti çatısı altında hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Partinin ilk kurulduğu aşamada iki kişi ile toplantılar yaptıklarına vurgu yapan Dilmaç, “ama yıllarla birlikte, inanılmaz bir şekilde büyüyerek nerelerden nereye geldik. Açılışımızda yaşadığımız yoğun katılım bizlere verilen değeri gösterir. Bu değerin kıymetini bilerek çalışalım. Partimizi yüzde 50’lerden yüzde 60’lara çıkartalım. Tüm kalbimle inanıyorum ki bu güç bizde var. AK Parti’nin kıymetini bilelim.” dedi.

Dost Beykoz / Kader Gür

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..