Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Beykoz'un yeni Kaymakamı görevine başladı

Beykoz'un yeni Kaymakamı görevine başladı
 

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan


Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan ilçedeki görevine başladı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları Hanefi Dilmaç ve Yüksel Baki’yle birlikte Kaymakam Erdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, yurdun farklı yörelerinde görev yaptıktan sonra Beykoz gibi doğal güzelliklerle bezeli bir ilçeye atanmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Erdoğan, Beykoz’u tanımak, ilçe adına projeler geliştirmekten mutluluk duyacağını, vatandaşlarla devlet arasındaki temsil görevini diğer ilçelerde olduğu gibi en güzel şekilde yerine getireceğini söyledi.
 
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de ilçenin gelişimi için daima diğer kamu kurumlarıyla işbirliği halinde çalıştıklarını, 250 bin kişilik büyük bir aile olarak değerlendirdikleri ilçenin turizm, eğitim ve spor alanlarında dev projeleri kucaklamaya hazırlandığını ilçe sakinleri adına birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Çelikbilek, Kaymakam Erdoğan’a görevinde başarılar diledi.
 
SÜLEYMAN ERDOĞAN KİMDİR?

1964 yılında Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Yozgat’ta okuduktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinde tamamladı. Mastır eğitimini ise Malatya İnönü Üniversitesi’nde yaptı.

1990 yılında Manisa kaymakam adayı olarak göreve başlayan Erdoğan, Gerede ve Gölhisar’da kaymakam vekilliğinin ardından yurdun çeşitli illerinde ve Üsküdar ilçesindeki kaymakamlık görevlerinden sonra Beykoz’a atandı.

Evli ve Fatih ile Ertuğrul Gazi adlı iki çocuk babası olan Erdoğan İngilizce bilmektedir.

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..