Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '12

 
Kategori
Haber
 

Beykozlu Gençler 25 Kasım'a hazırlanıyor

Beykozlu Gençler 25 Kasım'a hazırlanıyor
 

Anafarta GGP'nin amacını açıkladı...


Beykoz Güçlü Gelecek Platformu (GGP) adı altında sosyal medya üzerinden bir araya gelen gençler, düzenledikleri basın toplantısıyla kamuoyunu bilgilendirdiler.

Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, GGP Kurucusu Mehmet Ali Anafarta’ya, Mehmet Keleş ve de Finans Uzmanı Ceyda Deniz Atalay eşlik etti.

GGP’nin dünyevi hiçbir beklentisi olmadığını ifade eden Anafarta, “sosyal medya üzerinden örgütlenen Beykozlu gençler olarak bundan böyle varlık göstereceğiz” dedi.

Genç arkadaşlarımız hiçbir kuruma bağlı olmadan hayata bakışlarını, taleplerini ve yöneticilerden beklediklerini özgürce ifade edebileceklerdir” şeklinde konuşan Anafarta, hiçbir acelelerinin ve siyasi beklentilerinin olmadığını, çıktıkları bu yolda emin ve kararlı adımlarla yol almak istediklerini söyledi.

Kılık kıyafet serbest

“Kılık kıyafetlerimizden, yaşam tarzımızdan, aykırı çıkışlarımızdan, takındığımız aksesuarlardan, dinlediğimiz müziklerden dolayı şiddetle eleştiriliyor, alaya alınıyor ama gerektiğinde 23 Nisan koltuklarına oturtuluyoruz…” ifadelerine yer veren Anafarta, GGP olarak düzenleyecekleri sosyal ve kültürel içerikli programlara Beykozlu tüm gençlerin katılabileceğini söyledi.

“Biz eline tutuşturulan kâğıdı bin bir güçlükle okuyarak had bildirenlerden değiliz. Biz inanmadığımız ve düşüncelerimizi kendi içimizde olgunlaştırmadığımız sürece susmasını bilir, olgunlaşan her düşüncemizi de hiç kimseden çekinmeksizin masaya koyarız” ifadelerini kullanan GGP Kurucusu, “tüm genç arkadaşlarımızı değerli sanatçı dostlarımın da katılacağı 25 Kasım da, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz geceye davet ediyorum” dedi.

Dost Beykoz "Demokrasi Adalet Özgürlük"

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..