Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '10

 
Kategori
Haber
 

Bihter ve Lilliana arasındaki ortak nokta ne?

Bihter ve Lilliana arasındaki  ortak nokta ne?
 

Haber ve foto kaynak:gazetevatan.com


Vatan Gazetesi ‘Almanya’da Bihter Skandalı’başlığını kullanarak bir haber yaptı.Okuyucu(ben dahil) bu habere bakarak fotoğraftaki kadının ,eşinin bir akrabası ya da yakını ile ilişkisinin ortaya çıkarıldığını zannediyor.

Oysa durum öyle değil.Almanya’nın ünlü futbolcularından 49 yaşındaki Lothar Matthaus’un 4.(!) eşi Ukrayna’lı Lilliana 22 yaşında ve bir manken.Lilliana eşine Sardunya Adasında modellik çekimine gidiyorum diyor ve bir işadamı ile yakınlaşmış şekilde malûm fotoğrafları çekiliyor.Lilliana , Nice Havaalanı'nda fotoğrafların sorulması üzerine 'Onlar arkadaşça öpücüklerdi' yanıtını veriyor. Matthaus ise fotoğrafların gösterilmesi üzerine 'Bir hata yapıldığında ayakta kalmalı ve herşeyi yıkmamalısınız. Herşeyimi verdiğim ve tüm kapılarımı açtığım bir insanın böyle davranması bende hayalkırıklığı yarattı. En kötüsü bana yalan söyledi' dedi. Matthaus boşanmayı düşünmediğini de belirtiyor.

Durum bundan ibaret.

Konu magazin basınını yakından ilgilendiriyor,Lilliana eşine yalan söylüyor,bir erkekle öpüşürken fotoğrafları çekiliyor;hepsi tamam ama burada Bihter’le Lilliana arasındaki tek benzerlik ikisininde eşlerinden hayli genç ve güzel oluşu ile eşini aldatmasıdır.Ortada aldatma olduğunu gösteren sağlam(!)bir kanıt da yok(beşir'in çektiği videosu gibi)

Hâl böyle olunca her genç ve güzel eşe Bihter muamelesi yapılacaksa vay hâlimize.Burada ne Adnan Bey’le Matthaus’un,ne Behlül’le işadamı denklemin içine girmiyor. Ayrıca esere göre Bihterin intihar etmesi,Adnan beyin hayatına yalnız devam etmesi kısaca bir ailenin dağılması sözkonusu.

Bırakın bir ailenin dağılması Matthaus boşanmayı bile düşünmüyor.Alın size doğu-batı arasındaki düşünce farklılığına bir örnek.Bizde böyle bir olay olsa cinayet çıkmaması uzak ihtimâl.

Çarpıcı ve dikkat çekici başlığın yazıyı okutma aracı olarak kullanılmasını anlayabilirim ama burada maksadın biraz aşıldığına inanıyorum.

Zaten Türk Edebiyatının en güzel eserlerinden birini günümüze uyarlayarak bir güzel içini boşalttık.Bari magazin haberlerine meze yaparak daha da berbat etmeyelim.

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..