Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '18

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bikiniler Nerede?

Bikiniler Nerede?
 

E güneş yüzünü gösterdiğine göre kadınlar baharlık ve yazlık alışverişlerini yapmaya başladılar. İnce ve tiril tiril giysiler, kısa şortlar, keten elbise ve pantolonlar ve en önemlisi bikiniler ve mayolar gün yüzüne çıktı. Kadınlar yazlık alışverişlerini yaparken nelere dikkat eder ya da etmeli, bikini ya da mayo alırken önceliğiniz ne olmalı gbi soruları yanıtlamak için buradayız.

Öncelikle alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta alacağınız ürünlerin hafif olması gerektiğidir. Keten, ince dikişli, canblı renkli ürünleri tercih etmelisiniz. Hem rahat kombinleyebilir hem de yazın sıcak günlerinde kendinizi daha ferah hissedebilirsiniz. Keten kumaşlı pantolonlar ve ince dikişli bluzler bir araya geldiğinde rahat ve şık kombinler ile günün her saartini geçirebilirsiniz. Kombinlerine eşlik edecek portföy çantalarında canlı renkli ve hafif olmasına özen göstermelisiniz.

Ayakkabı tercihleri de yaz aylarında çok önemlidir. Hafif tabanlı ve ayağınıza yokmuş hissi verecek spor, babet ve terlikler tercih etmelisiniz. Çalışan kadınlar için ise mutlaka mümkün olduğunca alçak topuklu, topuk ve parmak kısımları açık ve bant kısımları sıkmayacak modelleri tercih etmenizi önerebiliriz. Ayak sağlığı her mevsim de çok önemli olsa da özellikle yaz aylarında sıcaklar ile mücadale edebilmek ve ayaklarınızın şişmesine, sertleşmesine engel olabilmek için oldukça büyük önem taşımaktadır.

Gelelim yaz aylarının en can alıcı alışveriş noktası olan bikini seçinlerine... Sıcak kumlardan serin sulara keyif yaparken kullanacağınız bikini ve mayolar çok önemlidir. Özellikle pastel ve canlı tonlar seçmeye dikkat etmelisiniz. Koyu renkler tercih etmekten vazgeçemiyorsanız eğer mutlaka kombin bikinileri ya da desenli mayoları tercih etmelisiniz. Koyu renkler her ne kadar bikini ve mayolar hafif olsa da vücudunuza temas eden bölgelerde sıcak hava ile başa çıkamayacaktır. Serin sudan çıktıktan sonra fazlaca ısınmanıza ve fark etmesenizde terlemenize sebep olacaktır. Böyle durumlarda da cilt hastalıklarına sebep olacaktır.

Bu ve benzeri bir çok sebepten ötürü hem giysilerinizi hem de bikini ve mayolarınızı oldukça sıcaklara uygun tercih etmelisiniz. Önceliğiniz her zaman rahatlığınız ve cilt sağlığınız olmalıdır. Hafif ve şık modeller ile alışverişlerinizi daha keyifli ve doğru hale getirebilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 99
: 120
Kayıt tarihi
: 30.03.18
 
 

Merhaba :) Herkesin yazmaya olan isteği ve hayranlığı ile burada buluşabiliyor olmasından çok büy..