Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '07

 
Kategori
Haber
 

Bilderberg nedir ve neden 31 Mayıs?

Bilderberg nedir ve neden 31 Mayıs?
 

DÜNYANIN EN GİZEMLİ TOPLANTISINDA 2008 YILI TÜRKİYE' DE MASAYA YATIRILACAK!

16 Mayıs tarihli Vatan gazetesinde yer alan bu başlık oldukça dikkatimi çekti.
Sizin de ilgileneceğinizi umduğum bu yazıda yer alan en önemli şeylerden biri; her yıl tüm Dünya iş, siyaset ve basın dünyasının en önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleşecek Bilderberg toplantısının Türkiye'de 3. kez ve 31 mayısta İstanbul'da gerçekleşecek olmasıydı.

Neden 32 yıl sonra yeniden TÜRKİYE!

Bu bir tesadüf mü yoksa bizim anlayamayacağımız bir sebepten dolayı mı bu tarih belirlenmişti.

İlk olarak 1959 yılında Adnan MENDERES VE 1975 YILINDA Süleyman DEMİREL ve Bülent ECEVİT'in ev sahipliğinde yapılan bu toplantıda konuşulanların bir sır olarak kaldığı belirtilmekte.

Gazetenin yazdığına göre BİLDERBERG; İkinci dünya savaşı sonrasında Avrupa ve ABD arasındaki ilişkileri ve ortak strateji belirlemek amacıyla oluşturulmuştur. Bilderberg' in kurucusu Joseph Retinger adlı sosyoloğun yahudi olması sebebiyle müslümanların bu toplantıya soğuk baktığı düşüncesi de yazılanlar arasında.

Toplantıya ait hiç bir bilginin dışarıya sızmadığı ve bu gizemli toplantıya katılanların "Dünyaya yön veren elit kulup" olduğu yöndeki iddialar da yine akılları oldukça karıştıracağa benziyor.

CIA ve MIT tarafından korunulacak olan bu toplantı katılımcılarının "aldığı" ve "alacağı" kararların ülkemiz için bir "kaos" mu yoksa "olumlu gelişmeler" mi olacağını ilerleyen zaman dilimlerinde göreceğiz.

En büyük devlet liderlerinin bile burada alınan kararlara bağlı kaldığı yolundaki söylemleri bir tarafa bıraksak ta; günümüz politikasının burada çok önceden alınmış kararlarla belirlenmiş olduğunu şimdi daha da net görebilmekteyiz.

Avrupa Birliğine girebilmemizin anahtarıda bu kapıdan mı geçiyor? Eğer öyleyse de karşılığının ne olcağını bilmek bu ülkenin vatandaşı olarak hakkımız değil mi?

"Bu toplantıya katılacak her bir Türk! vatandaşının alınacak kararları koşulsuz kabulleneceklerini görmezden gelemeyiz.Dünyanın bugünkü gelinen durumunun (iş, siyaset, teknoloji, silahlanma, savaşlar ve ekonomik)1954 yılından beri alınan kararlara bağlı olduğunu sade bir vatandaş olarak bile görebilmekteyim.

Bu toplantı bende nedense bazen kitaplarda bazen de tv dizilerinde ve filmlerde izlediğimiz gizemli toplantıları anımsattı. Bu tür film ve kitaplar hep ilgimi çekmiştir. Aslında Tüm Dünya'nın kaderinin bir avuç insanın elinde olmuş olması bence çok düşündürücü!

Demek ki komplo teorisi diye bir şey yok, varolan teorilerin törpülenerek yazıya ve söze dökülmesi var!

Acaba bu toplantı sonrası alınacak kararlarla ülkemiz şimdi ki durumundan daha da zor bir sürecemi girecek bekleyip göreceğiz.

BU BİLGİLER 16 MAYIS TARİHLİ VATAN GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR.

resim: www.liogoturk.com.

 
Toplam blog
: 49
: 707
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

İnzivalarda ve isyanlardayım...Yaşanmış tüm olumsuzluklara rağmen hayata yenik düşmeyen, her töke..