Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kırkaltı yaşındayım ama hala yirmilerimde sorduğum sorulara yanıt bulamadım. Mühendislik mezunuyum ama mühendis değilim. Yazar olmak isterdim ama sadece okurum. Yaşamı seviyorum ama mücadeleye değer bulmuyorum. Doğal güzelliklere hayranım ama onları görüntülemenin hangi amaca hizmet ettiğinden emin değilim. İnsanlığın uyga..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vücut Frekansınızı biliyor musunuz?

İlginç ve yararlı bilgiler için çok teşekkürler. Merak ettiğim bu esans yağları koklayarak kullandığımızda mı frekans yükseltici etkileri oluyor? Cildimize sürmek aynı etkiyi yapmaz mı?

26 Temmuz 2014 01:31
Okan Bayülgen'in paradoksu

Okan Bayülgen ile benzer yaşamsal ve felsefi sorgulamaları eşzamanlı yapan biri olarak onu iyi anladığımı sanıyorum ve enerjisini, duruşunu çok takdir ediyorum. Özellikle de düzenle mücadeleye hala hali olan birisi olduğu için. Çünkü çoğu muhalif (sizin tutarlı olarak niteleyeceğiniz şekilde) havlu atıp düzen dışı bir yaşamı tercih ediyor. Esasen ben de onlardan biriyim ama bunu tam olarak onayladığımı söyleyemem. Belgesellerinden birinin sonu "Üşenme! Üşeneceksen düşünme!" diye bitiyordu. o üşenmeyenlerden ve sadece bu nedenle bile takdiri hak ediyor. Allah vergisi yeteneklerini düzenin çarklarının nasıl işlediğini bilerek paraya dönüştürmesinde bir beis yok, önemli olan bu birikimi nasıl değerlendireceği. Onun ve bizim ömrümüz olursa önümüzdeki on yıl içinde gerçekleştireceği projeleri ve yaşam biçimi değişikliklerine şahitlik ederiz. Son söz: Zeitgeist!

11 Mayıs 2012 01:44
 
Toplam blog
: 16
: 688
Kayıt tarihi
: 03.07.11