Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '11

 
Kategori
Güncel
 

Bilen konuşuyor, bilmeyen de

Bilen konuşuyor, bilmeyen de
 

İŞTE BÖLGE


Ağzı olan konuşuyor. Türk Silahlı Kuvvetleri yerden yere vuruluyor. Aynı bölgede şehit  düşen askerler bile bu kadar ses getirmedi. Ne oluyor  kardeşim.

Haritaya bir bakın. Teröristlerin kol gezdiği bir yer. PKK yandaşı değilsen bu ne cesarettir. Madem sıradan köylüler, bu ne tepki böyle. Doğuda asker vurulunca sessiz, sedasız "şehitler ölmez" sıloganlarıyla toprağa veriliyor. Tek bir kişi çıkıpta kimseyi tehdit etmiyor. Yasa dışı yollar bile gayet normalmiş gibi  anlatılarak devletime meydan okuyan,  BDP terörist değil'de ne? Ne işi var kardeşim o insanların orada.

A-) Bu bir yemdi. (önce köylüler geçecek sonrada terörist guruplar silah taşıyacaklardı.)

B-) Doğuda bu kadar saf insan yok. (zaten çoğu üniversite okuyan ya da okuyacak gençlerdi deniliyor.)

C-) Terörist elebaşları zaten adamlarına, kürt halkına zerre kadar değer vermeyen insanlar. (bilinçli olarak o gençleri ölüme itmedikleri ne malum.)

Burada amaç: Türk askeri doğuda katliam yapıyor. (Fıransa soykırım iddiasıyla dünya gündemini meşkul ediyor ya!..) Bir çamurda biz atalım başta fıransa bizi destekler düşünceleri var olamaz mı?  Benim vatanımda ölen kim olursa olsun bizim kardeşimizdir. Bende çok üzüldüm. O, ayrı birşey. Eğer o insanlar terörist değilse, yem olalarak kullanılmadılarsa bu olay sadece bir kazadır. Evet bir kaza. Çünki TSK' nın şu  anda yaptığı operasyondur. Teröre karşı yapılan yarı savaş sayılır. Böyle bir yerde kaçakcılıkmış bilmem neymiş kimi kandırıyorsunuz. Araştırılacaktır. Eğer bu  insanların suçları yoksa devlet bu insanların ailelerini bağrına başacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İsterseniz pilotları yagılayalım. Hatta asalım. Geceleyin sınırdan ülkemize girmeye çalışan, kimlikleri belli olmayan katırlarda ne olduğunu bilinmeyen insanların hiç mi suçu yok? İki gün oldu TSK yerden, yere vuruluyor. Bu ne cürret bu ne hayasızlık. Diyelimki TSK suçlu. Be kardeşim şehirlerde ne oluyor. Sokaklar niye karıştı. Sokaktaki insanın, POLİSin suçu ne? TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ DOĞRU OLANI YAPMIŞTIR...

 
Toplam blog
: 19
: 672
Kayıt tarihi
: 13.02.09
 
 

BEN NE DUVARLAR GÖRDÜM, HEP YIKILDILAR.    ..