Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '14

 
Kategori
İnternet
 

Bilgi Sözlük

Bilgi Sözlük
 

Bilgi Sözlük


Sözlük siteleri bildigiginiz uzere Türkiye'nin bilgi alisverisindeki en onemli yapi taslarinin basinda yer almaktadir. Bu sitelerin atasi olarak Ekşi Sözlük'ü gorebiliriz. Ekşi Sözlük'ün Türk internet dünyasına getirdiği yenilikler ve katkilar, başka kişilerin de dikkatlerini cekti ve Ekşi Sözlük benzeri siteler seneler icerisinde cig gibi buyudu ve fakat bunlarin pek azi gunumuzde halen aktifligini korumakta. İşte sizlere bahsetmek istedigim site bu sitelerin en eskilerinden olan Bilgi Sözlük.

Bilgi Sözlük yayin hayatina 11 Ekim 2004 senesinde merhaba diyen bir interaktif sözlük sitesi. Kuruldugu gunden bugune kadar pek cok degisime ugramis olsa da, temelindeki amator ruh gunumuzde de varligini tum agirligi ile hissettirmekte. Elşi Sözlük'ten sonra kurulup halen aktif kalan en eski interaktif sözlük sitesi ünvanini da elinde bulundurmakta. Bilgi Sözlük'te uyelik asamasi da son derece basit. Üye ol - Formata uygun 10 entry yaz - Bekle.

Entrylerinin formaya uygun olduguna karar verilirse uyelik onayin 15 dakika ile 6 saat icerisinde kesinlikle verilir. Formata aykiri bir insan oldugun dusunulurse de sana mail araciligi ile detayli olarak bilgi verilecektir.

Uye olman şart degil, gundemi tarafsiz yazilar okuyarak takip etmek istersen de site orada senin kullanimin icin hazir beklemekte. Denemekte fayda var. Adresi şu şekilde;

http://www.bilgisozluk.com

 
Toplam blog
: 2
: 106
Kayıt tarihi
: 12.05.14
 
 

Bilgi Sözlük kurucusu, yöneticisi. http://www.bilgisozluk.com ..