Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Dünyada en çok sevgilimi, kardeşimi, kitapları, filmleri ve gezmeyi severim... Hiç birine henüz doymadım ve hiç birine olan sevgiimi yeterli bulmadım. Gerçek dostum çok azdır, arkadaşlarım yeterli.. Dünya gittikçe kötüleşen, güzel bir yerdir ve insanlar birbirlerine yeni yollar açmalıdır, gördüklerini, bildiklerini aktara ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kürk mantolu Madonna - Sabahattin Ali

ne masum bir aşktır, saf saf saf aşk!

21 Ağustos 2010 11:52
Gizli hazineler

Sevinç öğretmenim, düşüncelerinize katılıyorum. Ben de bir Türkçe öğretmeni olarak en çok Türkçe öğretimi ve okuma eğitimi konularına zorlanıyorum. Çünkü eğitim özellikle okuma eğitimi okullarda kitap tavsiye etmek, bir derslik okuma saatleri ya da teneffüslerde kitap okumaya çalışıp örnek olmak vb. dışında yerleştirmesi çok zor, aileler kitap masrafını ekstra gördükçe,eve gazete bile almadıkça nasıl yol alacağımı bilmiyorum. Sonuçta bir adım önde olan öğrencilere yalnızca rehberlik edip ilerletebiliyoruz; ama diğerleri için destek görmemiz şart.

18 Ağustos 2010 22:52
Başlangıç - Inception filmi seyirciyi labirentine konuk ediyor

Düşler hayat kadar gerçek geliyor filmden çıkınca;) son zamanlarda izlediğim en etkileyici film, Puslu kıtalar atlasını okumadıysanız, tavsiye ederim, orada da düşler ve dünya alt üst olmuş durumda..!

18 Ağustos 2010 15:59
 
Toplam blog
: 26
: 593
Kayıt tarihi
: 12.08.10