Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '07

 
Kategori
Teknoloji
 

Bilgisayar mikroskobuna ne dersiniz?

Bilgisayar mikroskobuna ne dersiniz?
 

Bilgisayar dünyası herşeyi bir yolunu kendi dünyasına dahil ediyor. Bunlardan biri de bilgisayar mikroskobu. Mantık bildiğiniz mikroskop mantığından çok farklı olmamakla beraber mikroskoba küçük bir pencereden değil bilgisayarınızın ekranında bakıyorsunuz. Yani ürün yakınlaştırdığı görüntüyü gerçek zamanda bilgisayara gönderiyor. Böyle ürünün değişik uygulamaları olabilir. Buna saç derisini yakından incelemek, küçük cihazların tamir işlerinde kullanmak, gözle görmekte zorlandığınız noktalara göz atmak vb.. pek çok alan dahildir.

Digitus DA-70350 bu tür cihazların bir örneği olarak karşımıza çıkmaktadır. İşyerinde zaman zaman çok küçük bakır yollara sahip elektronik kartları yakından incelemek zorunda kaldığımız için bu ürün bu tür bir ihtiyaç için oldukça iyi bir çözüm olarak gözülüyor. Cihazın genel özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz. Ürünü Türkiye' ye Bimel firması getiriyor.

-Kendi üzerinde dahili aydınlatma,
- USB 2.0 (480 Mbps) ve USB 1.1 (12 Mbps) desteği,
- 10 - 200x değerleri arasında yakınlaştırma kabiliyeti,
- Fotoğraf çekme ve hareketli görüntüleri kaydetme, görüntüleri ekranına 640 x 480 çözünürlük değerlerinde aktarabilme imkanı,
- Saniyede 30 kare yakalama imkanıyla net görüntü kalitesi,
- Mikroskop kamerasını masaüstüne sabitleyebilmek amacıyla harici stand ürün kullanımı.

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..