Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '07

 
Kategori
Bilgisayar
 

Bilgisayara aktardığınız videolarınıza kayıt zamanı ekleyin..!

Bilgisayara aktardığınız videolarınıza kayıt zamanı ekleyin..!
 

Daha önce kullandığım Pinnacle 9 ve şu an kullanmakta olduğum Ulead Studio 10 programında MiniDV kameramdan akradığım görüntüleri DVD' ye yazarken kayıt tarihini ve zamanını bir köşede gösterme şansım yok. Böyle olunca da görüntü aralarında çekim tarihlerini yazıyla aralara serpiştirmek gerekli. Bu da her zaman yapılabilecek bir eylem olmadığı için pek tercih edilmeyecektir.

Bunun başka bir yolu olmalı, bu işi yapan bir program olmalı deyip aramaya koyulunca Visual DV Timestamp programını buldum. Program tam istediğim gibi kameradan AVI formatında alınmış görüntülerin üzerine çekim tarihlerini otomatik olarak kaydediyor. Böylece aldığınız o değerli anların her anının zamanını görmüş oluyorsunuz.

Programın deneme süresi sadece 80sn civarında işleme izin veriyor. Daha üzeri için yaklaşık 20$' ı gözden çıkarmalısınız. Tabii internette her program gibi bunun da crack' leri olduğunu söylemeye bile gerek yok. Oldukça küçük bir program olmasına rağmen oldukça faydalı bir iş yapıyor.

Deneme sürümüne aşağıdaki yoldan ulaşabilirsiniz:

http://dts8888.com/download.htm

Bu sayfada ayrıca verilen mfc70u.dll, msvcr70.dll dosyasını da Windows altındaki system32 dizini altına kopyalamalısınız. Programın Mpeg dosya biçimlerini desteklemediğini vurgulamak isterim.

Hoşcakalın..!
 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..