Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '17

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Bilgisayardan müzikler telefona nasıl aktarılır?

Bilgisayardan müzikler telefona nasıl aktarılır?
 

android muzik


Çok eski zamanlarda kaldı ancak hatırlayacağınızdan eminiz; bir zamanlar telefonlar ile bilgisayarlar arasında bağlantı kurmanın tek yolu USB bağlantı kablosuydu. Ancak gelişen teknoloji sayesinde ihtimaller çığ gibi büyüyor ve seçenekler arasından seçenek beğenecek raddeye kadar ulaşabiliyor bazı durumlarda insan.

Android telefonunuza kablosuz bağlantı vesilesiyle aktarım gerçekleştirmenizi sağlayacak yöntemlerimizden herhangi birisini uygulayarak telefonunuzda dinlemek istediğiniz müzikleri bilgisayarınızdan temin edebilirsiniz.
Portal App ve Wireless aracılığıyla aktarımı sorunsuz ve zahmetsizce gerçekleştirebilirsiniz

Seçenekler arasından en makul ve uygununu Portal App ve Wireless bağlantısı kullanarak bilgisayarınız ile telefonunuzu senkronize etmeniz ardından da aktarım için gerekli dokunuşları yamanız.

Portal App sayesinde aynı pazarda yer aldığı rakiplerinin gerçekleştiremediği büyük boyutlu dosya aktarımı işlemlerinizi de birkaç tıklama yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Tek seferde çoklu dosya aktarımı yapmanıza olanak sağlayan Portal uygulaması aynı zamanda film ve video içerikler içinde kullanılabiliyor.

Portal uygulamasını kullanmanızın diğer bir avantajı ise aktarım gerçekleştirmek istediğiniz dosyalarınızı direkt olarak telefonunuza takılı SD Kart'a aktarabilmeniz. Yani karşı tarafın yeterli hafızası olup olmayacağını da dert etmeyeceksiniz. Bunu gerçekleştirmek için öncelikle Ayarlar'a ardından da Dosya Kayıt Hedefi seçeneğinden SD kartı seçmeniz gerekiyor oldukça basit bu işlemden sonra telefonunuza gerçekleşecek aktarımlar ilgili dizine yollanacaktır. Diğer multimedya dosyalarınızın (resim, video, pdf vb.) müzikleriniz ile aynı klasörde durmasını istemiyorsanız aktarımı parça parça öğe türlerine göre gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Pek olası değil ancak bilgisayarınızın işletim sistemi ve sürümü portal uygulamasını desteklemeyebilir. Oldukça nadir karşılaşılan bu durumda telefonunuza kablo ile bağlantı kurabilir veya güvenlik nedeniyle devre dışı bırakılan uzaktan erişimi yönetici panelinden tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Airdroid uygulaması ile telefonunuzdan bilgisayarınıza dosya gönderebilirsiniz

Tıpkı Portal gibi Airdroid uygulaması da senkronizasyon vesilesiyle iki cihaz arasındaki bağlantıyı sağlamaktadır. Airdroid uygulaması sayesinde bilgisayarınızdaki tüm dosyaları telefonunuza aktarabilir aynı zamanda uzaktan erişim ile bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Airdroid uygulaması telefonunuzdan bilgisayarınıza dosya gönderimi olanaklarını içerisinde barındırıyor.

Android için Apple Music uygulamasını deneyebilirsiniz.

Android kullanıcıları arasında çok sayıda Mac sahibi olduğu herkes tarafından biliniyor. Dolayısıyla Apple'ın kendine has ürettiği Apple Music uygulaması ile Mac iTunes arasındaki senkronizasyonu sağlayın ardından da telefonunuzdan bilgisayarınızdaki tüm müzikleri zahmetsizce dinleyin.

Android için üretilen Apple Music uygulaması sayesinde ücretini ödediğiniz müzik akışlarını dinleyebilir, oluşturduğunuz koleksiyonları sonsuza kadar saklayabilir ve mac hesabınıza erişebildiğiniz her yerde uygulamayı tekrardan edinebilirsiniz.
Infinit Uygulaması ile dosyalarınzıı arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz

Android markette yer alan Infinit uygulaması, yalnızca kişisel bilgisayarınız ile telefonunuz arasında değil arkadaşlarınızla da dosya paylaşımı yapmanıza olanak sağlayacak bir sosyal beslemesiyle birlikte telefonunuza geliyor. yüksek çözünürlükteki filmlerin dahi transfer edilebildiği Infinit uygulaması da yine aktarım için Wireless bağlantısı isteyen uygulamalardan.

Ahmet TÜRKKAN

http://www.androhaber.net/bilgisayardaki-muzik-dosyalari-android-telefona-nasil-aktarilir/

 
Toplam blog
: 26
: 8055
Kayıt tarihi
: 16.02.16
 
 

Ben Ahmet Türkkan özel bir şirkette ihracat müdürü olarak çalışıyorum. Aslında İngilizce Öğretmen..