Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Bilinçaltı sizin hizmetkarınızdır!

Bilinçaltı sizin hizmetkarınızdır!
 

Zihnimiz, içinde Bilinç ve Bilinçaltı dediğimiz 2 farklı yapıyı barındırır.

Bilinçli Zihin; iradenin yeridir, mantık yürütür, kararlar alır, bilgiyi öğrenir, işler. Gün içinde büyük oranda Bilinçli Zihnimizle hareket ederiz. 

Bilinçaltı Zihin ise, duygularımızın yeridir. Doğduğumuz andan itibaren tüm bilgiler buraya kaydedilir. Yüksek benliğimizin yeridir.

Bilinçaltı  bir kütüphanedir. Bilgedir ve tüm soruların cevabını bilir.

Mıknatıstır; Çekim Yasasını çalıştıran şey bizim Bilinçaltımızdır. 

Bilinçaltı Mucittir. Her türlü soruna karşı çözüm üretir.

Bilinçaltı bedenimizi kontrol eder. Gün içinde ve uyurken dahi. İlkyardım yapar. Hem duygusal, hem de fiziksel olarak.

...ve en önemlisi; Bilinçaltı sizin hizmetkarınızdır. Ne derseniz, ne emir verirseniz bunu gerçek olarak kabul eder ve sorgulamadan uygular. 

İşte size Bilinçaltını nasıl kullanacağınıza dair bir kaç öneri:

-Bilinçaltınız, vücudunuzun bütün hayati süreçlerini kontrol eder ve bütün sorunların çözümünü bilir.

-Uyumadan önce bilinçaltınıza belirli bir isteğinizi iletin ve onun mucizeler yaratan gücünü görün. Örn; beni saat 7 de tam dinlenmiş, sağlıklı bir şekilde uyandır.

Etki ve tepki yasası evrenseldir. Düşünceniz etkidir, tepki de bilinçaltınızın düşüncenize vereceği otomatik karşılıktır. Düşüncelerinize dikkat edin! En ufak olumsuz kelimeyi bile hayatınızdan çıkarın!

-Hayal kırıklığı tatmin olmayan arzularınıza bağlıdır. Eğer engeller, ertelemeler ve zorlukların üzerinde durursanız, bilinçaltınızda buna bağlı olarak karşılık verecek ve kendi iyiliğinize engel olacaktır.

-Üzüntü, endişe ve korkuyla kalbinizin, ciğerlerinizin ve diğer organlarınızın normal ritmine müdahale edersiniz. Bilinçaltınızı, uyum, sağlık ve huzur ile ilgili düşüncelerle beslerseniz, vücudunuzun bütün fonksiyonları normale dönecektir.

Bilincinizi en iyiye yönelik beklentilerinizle meşgul edin. Böylece bilinçaltınız sadakatle, alışageldiğiniz düşünce biçimini dönüştürecektir.

-Mutlu sonu, sorunlarınızın çözüldüğünü hayal edin, başarının heyecanını hissedin; bilinçaltınız hayal ettiklerinizi ve hissettiklerinizi kabul edecek ve bunları gerçek kılmaya çalışacaktır. 

-Asla ''Buna param yetmez'' gibi ifadeler kullanmayın! Bilinçaltı sözünüzü dinler ve bunları gerçek olarak algılar. İstediğiniz şeyi yapmanız için gerekli paraya veya güce sahip olmadığınızı görür. Tüm bu negatif ifadeleri pozitiflerle değiştirin. ''Param var'' deyin, ''Her şeyi yapabilirim'' deyin. Siz böyle söylediğiniz zaman Bilinçaltınız bunları gerçekleştirmek için harekete geçer.

-Düşüncelerinizi değiştirin, Bilinçaltınıza bunları emredin ve böylece Kaderinizi de değiştirin!

Bilinçaltıyla ilgili tüm bu bilgiler bilimseldir, gerçektir. Tarihte ve günümüzde bütün başarılı insanlar Bilinçaltının sırlarını keşfetmiş ve buna göre hareket etmişleridir. Siz de Bilinçaltının gücünü harekete geçirin! 

Cumhur Çetin

NLP, Yaşam ve Kuantum Yaşam Koçu

daha fazlası için :

http://cumhurcetin.blogspot.com.tr/

 

 
Toplam blog
: 63
: 864
Kayıt tarihi
: 21.02.13
 
 

Profesyonel Yaşam Koçu, Regresyon Hipnoterapisti, İlişki Koçu, Satış Koçu   Kişi ve kurumlara pro..