Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Bilmem anlatabildim mi?

Bilmem anlatabildim mi?
 

ülkemiz çok feci bir şekilde kargaşaya doğru gidiyor. Ne oluyor bize böyle? Sokakta senin kürt olduğunu her hangi bir şekilde anlasınlar hemen terörist muamelesi görüyorsun... O da bizim vatandaşımız değil mi? Neden insanlar bu kadar garip... Yani neden " NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" kavramını bir türlü anlayamıyoruz. Bugün ulusalcım diye geçinenler bile bunu yapıyorlar... Kürtsen işin bitmişler senin etiketin bellidir. (Sanki malı etiketler gibi) sen PKK' lısın... Böyle bir mantık olabilir mi?

Arkadaş! Bu hareketinizle Diyarbakır cezaevindeki sözde milliyetçilik aşılamak için yapılan işkenceci zihniyetinden hiç bir farkınız kalmıyor... (Unutmayın ki orada akıl almaz insanlık dışı işkencelerle dediğim gibi sözde milliyetçilik yapıyorlardı... Ancak sonunda ne oldu... İşkenceyi gören kaçtı dağa... ki bunlar önceden gerçek anlamda milliyetçilerdi... )

Biz kardeşiz bunu anlayın artık... O değilde artık bu düşünceye Atatürk' ü bile " NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" dediği için ırkçı yaptınız... Atatürk' ü bile bu saçma düşüncenize alet ettiniz. Eğer öyle olsaydı yani Atatürk ırkçı olsaydı sizde TDK (TÜRK DİL KURUMU) gibi önemli bir kurumun başına bir " Ermeni "türkünü" getirir miydi? Bunu bir düşünün...

Bugün Diyarbakır'ı tamamen düşmüş tamamı "terörist" diyenler...! Diyarbakırda yapılan PKK 'yı ve Kürdistan'ı istemeyen %40 lık dilim var diyor... Buna ne diyeceksiniz?

Hadi onuda geçelim... PKK'nın içinde sadece kürtler mi var? Diyelim ki var bu durum tüm kürtlerin PKK' lı mı olduğu anlamına geliyor?

Lütfen... Tahriklere kapılmayalım... Hepimiz kardeşiz... KARDEŞ! bu ülkede ırkçılık yapmak kadar saçma bir şey yok ayrıca senin genlerini bir araştırsınlar bakalım yüzde kaçın Türk çıkacak? O yüzden bunları tartışmak bile saçma... Biz bizi vuruyoruz unutmayın... Vuranda biziz vurulanda biziz...

Açılım felan hikaye... Biz birimizi yerken kimin ekmeğine yağ, bal sürüyoruz iyi düşünelim... Tekrar ediyorum TAHRİKLERE KAPILMAYALIM!

Böyle saçma sapan konular konuşmak bile saçma... Bu yüzden ekonomi, bilim, hukuk konuşalım...

Dönmeyen senetleri, cari açığı, küresel ısınmayı engellemek için ne yaptığımızı, ne yapacağımızı, hangi haklarımızı aldıklarını, hangi haklarımızla neler yapabileceğimizi konuşalım... ve yapalım!

Vatan severlik ırkçılıkla olmaz arkadaşlar!! Vatan severlik saydıklarımla olur...!

Her sene bir kıbrıs kadar toprak kaybetmemizi engelleyerek olur... Unutmayın ki Askerlerimiz, o toprak parçasına bir zarar gelmesin diye "şehit" düşüyorlar... İşte sırf bu yüzden askerlemizin kanını yerde bırakmamak için sadece teröristleri yok etmek yetmiyor malesef... Aynı zamanda o uğruna öldükleri topraklara sahip çıkarak, erozyonun olmasını engellemek amaçlı ağaçların kesilmesini engelleyerek, çevreye iyi bakarak bu toprağa iyi bakarak da bu askerlerimizin kanı yerde kalmaz...

Bilmem anlatabildim mi?

saygı ve selamlarla

 
Toplam blog
: 105
: 645
Kayıt tarihi
: 06.03.07
 
 

Eğitimim: Trakya üniversitesi İpsala Meslek Yüksek okulu 2. sınıf gümrük işletme okuyorum. Liseyi..