Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Bin Yapı' da deprem var...

Bin Yapı' da deprem var...
 

Bin Yapı’ da hayat durdu , işler durdu, dünya çapındaki projeler yarım kaldı.. Çünkü Bin Yapı işi gücü bırakıp iki kadının derdine düştü.. Tabi bu durum Bin Yapı’daki diğer bayanları kıskançlık krizlerine soktu.. Eeee haklılar yani kendi açılarından, biri sürekli lüks restoranlarda yemeklerde, diğeri at çiftliklerinde....

Yani Bin Yapı Holding’ e aşk, nefret, kin, intikam, duygularının yanı sıra, son olarak mafya da işin içine girdi hiçbir eksiğimiz kalmadı Allah’a şükür..

Binbir Gece’nin ilk başlardaki gizemi ve sürükleyici tarzı sanırım giderek kayboluyor.. Olaylar geliştikçe komik, tezat, doğal olmayan film kareleri ortaya çıkmaya başladı..

Onur’un, Şehrazat’a olabildiğince samimi olmasına karşın Şehrazat’ın ona hala ‘’Onur Bey’’ diye hitap etmesi birbirini örtüştürmüyor.. Diziye hem soğukluk, hem de komiklik kattığını bir izleyici olarak söyleyebilirim...Ya Onur şu an için Şehrazat’a bu kadar yakın davranmasın, ya da Şehrazat ‘’Onur Bey’’ demekten vazgeçsin. Dizinin doğallığı kalmıyor.

Ve bir diğer nokta.. Şehrazat’ ın inadı.. Gereksiz anlarda gereksiz inatlarla ve anlayamadığı anlardaki bön bön tavırlarıyla inanın izleyiciyi geriyor..

Yani Binbir Gece’ de tehlike çanları çalıyor.. Konuyu ve gizemi dizi ilerledikçe dağıttılar ve kaybettiler..

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..