Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '09

 
Kategori
Gelenekler
 

Binicilikte Cumhuriyet Kupası şöleni

Binicilikte Cumhuriyet Kupası şöleni
 

Davetlisiniz.


Cumhuriyet Kupası Binicilik Fırtınası İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nde başlıyor.

Gelenek sürüyor. İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü bu yıl da büyük bir heyecanla Binicilik Engel Atlama Yarışmalarına ev sahipliği yapıyor.

29 Ekim'de Cumhuriyet Maneji'nin açılışıyla başlayacak yarışmalar 1 Kasım'a kadar, 4 gün sürecek. Uluslararası Binicilik Federasyonu FEI Yıldızlar Yarışmalarının da yer aldığı Cumhuriyet Kupası çok renkli görüntülere sahne olacak. Ülkemizin en iyi binicileri İzmir'de olacak. Şİmdiden 200'eyakın at kayıt yaptırdı. Her gün 4 adet yarışma yapılacak. Farklı lezzet ve nitelikte 16 yarışma sizleri bekliyor.

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü bu yarışmalar için aylardır hazırlanıyor. Yarışma sahalarını uluslarası standarda getird, yenilendi ve yeni bir anlayışla başarıya koşuyor.

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Ö. Faruk ÖZAK ve Buca Belediye Başkanlığının büyük desyteği ile yenilenen tesislerde bu kez bambaşka bir heyecan var.

Kurtuluş için ilk ve son kurşunun atıldığı İzmir'de Cumhuriyet için koşacak atlarımız. Binicilerimiz engelleri Cumhuriyet'imize layık olmak için aşacak. Tıpkı Kurtuluş Mücadelesi'nde olduğu gibi.

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü sizleri bekliyor.

 
Toplam blog
: 54
: 1444
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

Artvin Şavşat doğumlu, İstiklal Savaşı Gazisi oğluyum. Emekli subayım. Binicilik Engel Atlama mil..