Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '17

 
Kategori
Sağlık
 

Biorezonans nedir? Biorezonans hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır?

Biorezonans nedir? Biorezonans hangi hastalıkların tedavisinde kullanılır?
 

Dr. Sevil Kılıç, Biorezonans Tedavi Uzmanı


Biorezonans bir enerji tıbbı yöntemidir. Biyofiziksel bir teknik olması dolayısıyla kimyasal ilaç kullanılmaz. Tedavi elektromanyetik frekanslarla uygulanır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır. Biorezonansın hiç bir yan etkisi yoktur . Vücudumuza zarar veren elektromanyetik frekanslar cihaz aracılığı ile ters çevrilir ve kişiye gönderilir.
 
Biorezonans önce vücut üzerinde nasıl bir baskı olduğunun araştırmasını yapar. Birbirinin tam tersi iki manyetik alan karşılaşınca nötrlesir. Bu şekilde bakterilerin, virüslerin, parazitlerin, ağır metallerin vb. tüm zararlı etmenlerin manyetik bilgisi vücudumuzdan temizlenmiş olur. Ayrıca vücudumuza ait tükürük, idrar gibi sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar da güçlendirilerek kişiye verilir. Böylelikle bağışıklık sistemimiz desteklenmiş olur. Bu da iIaçsız, ağrısız ve kalıcı olarak iyileşme anlamına gelmektedir.
 
Bünyenin içindeki enerji akış yolları temizlenir. Sistemin düzgün işlemesi sağlanır. Bu sayede yeni oluşmakta olan hastalık ortadan kaldırılır ya da başka bir şekilde üstesinden gelinemeyen hastalıkların kendiliğinden ortadan kalktığı görülür. 
 
Biorezonans tedavi hangi hastalıklarda kullanılır ?
 
DrSevilBiorezonans Tedavi Merkezi'nde tüm misafirlerimize tedavi yöntemi hakkında bilgilendirmeler yapmakla birlikte en çok aldığımız soru biorezonansın hangi hastalıkların iyileşmesinde fayda sağladığı oluyor. 
Biorezonans, vücuda zararlı yabancı frekansları ortadan kaldırılarak sistemi düzeltir ve bir çok hastalıkta pozitif sonuç verir. Düzgün işleyen bir sistemde hastalık oluşmaz ya da oluşan hastalık sistemin üzerindeki stresin ortadan kaldırılması ile geriye döndürülebilir. Teknolojinin kullanılmaya başlandığından beri edinilmiş tecrübeler sunucu 400 kadar kronik ve akut hastalıkta standart tedavi protokolleri belirlenmiştir.
 
Toplam blog
: 2
: 208
Kayıt tarihi
: 14.05.17
 
 

Dr. Sevil Kılıç, Düzce' de doğdu. Orta okul ve liseyi İstanbul Erenköy Kız Lisesi'nde okudu. İsta..