Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Bir 3G faciası !

Bir 3G faciası !
 

Yeni evlenmişlerdi. Karı koca daha genç ve birbirlerini çok seviyorlardı. Adam karısını mutlu etmek için karısının bir dediğini iki etmiyordu. Karısının her istediğini alıyordu. Bir gün karısı 'Kocacığım, şu yeni çıkan 3G'li telefonlardan alalım mı ?' dedi. Adam seve seve karısının isteğini yerine getirdi.

Artık her yerde birbirlerinin yüzünü görüyorlardı. Evde, işte, alışverişte, yolda, arabada, trafikte. Kısaca her yerde. İkiz kardeş gibi olmuşlardı. Birbirlerinin her yaptıklarından haberdardılar. İçtikleri su ceplerinden ayrı gitmiyordu. Adam avukattı ve işini de seviyordu. Bir gün adam bir müvekkilinin duruşmasına girmek için cebini sessize almak zorunda kaldı. Adamın karısı kocasını arıyor ama cebi cevap vermiyordu. Kadın çok merak etmişti, ne oldu acaba diye düşünmeye başladı? Aklına kötü kötü şeyler geliyordu.

Bir süre sonra duruşma bitti. Adam çok çetin bir davayı kazanmıştı. Müvekkili ile birlikte bunu kutlamak için öğle yemeğine çıktılar. Yemekte çok duygulanan müvekkili adamı tebrik etmek için defalarca yanağından öptü. Bu sırada adam telefonunun sessizde olduğunu hatırladı ve açtı. Karısının defalarca aramış olduğunu gördü. Merak etmesin diye karısını aradı. 'Hayatım, beni aramışsın, önemli bir duruşmadaydım da, bir şey mi oldu? ' dedi adam. Kadın kocasının yüzüne baktı, baktı, baktı ve sonunda 'Demek beni aldattın! Senden derhal ayrılacağım' dedi. Acaba bu kanate nereden varmıştı kadın ?

Evet, kadının kocasını öpen müvekkil bir kadın dı ve öperken ruj izi bırakmıştı. Adam bunu fark edecek zamanı bulamadan telefonunu açtığı için de karısı tarafından yanlış anlaşıldı. İşte bir 3G faciası ! Siz siz olun, değer verdiklerinizle 3G'li konuşurken elinize yüzünüze, saçınıza başınıza dikkat edin ! :) :) :)
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..