Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '08

 
Kategori
Aile
 

Bir aile içi şiddeti!

Bir aile içi  şiddeti!
 

www.yaprakforum.com


Bir Aile içi Şiddet de benden.

Baba, alkolün kucağına düştüğünde daha çok gençti. Büyük şehirde yaşıyor, orada fabrikada çalışıyor bir yandan da içiyordu. Değişik yapıda bir insandı. Arkadaş çevresi genişti ve hayatı hızlı yaşıyordu. Bu arada Ayşe (kod adı) ile tanıştı ve ailelerin de baskısı ile hızlıca evlendiler. Daha ilk gecelerinde eşini döverek başladı. Gecenin sabah erişen saatlerinde arkadaşlarını çağırarak içmeye başladı. Evliliğin başlangıcı böyle oldu ve böyle de devam etti. Eşi Fabrikada çalışıyor, onun parası ile hem içiyor, hem de eve getirdiği kadınlarla eşinin gözünün önünde âlem yapıyordu. Eşi hamile kaldı. İlk çocuğu bir kızdı. Doğumunu yaptıktan sonra o sırada başlayan Almanya Furyasına kapıldılar ve karı koca ilk çocuklarını, ayşe’nin ailesinin yanına bırakarak çalışmaya gittiler. Almanya’ya gitmek hiçbir şey değiştirmedi, aynı olaylar artarak devam etti. Yıllar böyle işkence ile devam etti ve bu zaman zarfında bir kız ve bir erkek çocuğu daha dünyaya geldi. Büyük kız akrabaların yanından alınarak çocuklara göz kulak olsun diye yanlarına getirildi. Büyümüş, serpilmiş, daha 13-14 yaşlarının tazeliğindeydi. Bir gün banyo yaparken anahtar deliğinden kocasının kızını seyrettiğini gördü anne! Yüreğine ateş düştü. Kavga ettiler, adam dışarı kaçtı, birkaç gün eve gelmedi. Eve geldiğinde ise içkiliydi her zamanki gibi. Anne işteyken babanın kızına tacizleri başladı. Kız babasının bu hareketlerini kimseye anlatamıyor, hırçın olup çıkıyordu. Baba ise anneyle para yüzünden sürekli tartışıyor, kavga çıkarıyor, anneyi dövüp elindeki paraları alıp, aleme akıyordu. Küçüklerin evdeki yaşanılanlardan haberleri varsa da, küçüklerdi. Babalarının nefesinde alkol hiç gitmiyordu. Bazen günlerce eve uğramıyor, uğradığında da annelerini dövüyor, kızını gizli gizli dikizliyordu.

Bir gün yine yukarıda yaşanılan olayların bir sahnesi daha oynuyordu. Bu kez baba, anneden para istiyor, senden boşanacağım diyerek kadını dövüyordu. Anne çaresiz şekilde koltuğa gömülmüş, adamın dayaklarından korunmaya çalışırken, bu kez adam kadının boğazına sarılmış, “seni boğacağım, ver paraları” diye kadının üzerine çullanmıştı.

Derken, adam sırtında bir acı duydu, bir daha, bir daha elleri gevşedi kadının boğazından, anne kurtulmuştu. Ama kızının elinde bıçağı görünce çığlığı bastı. Baba ise sırtından akan kanla yığılıp kalmıştı odanın yüzüne.

Gerisinde ise, ambulans, polis ve günlerce süren gözaltı, gazetelere, tv’lere düşen aile dramı.

Polis, bütün yaşanılanları bir de 5-6 yaşındaki kızın ağzından dinleyince, büyük kızın tahliyesine karar verdi.

Ne de olsa küçükler yalan söylemezdi. Zaten bıçaklanmasa bile adamın damarlarındaki kanın %90’ı alkoldü.

Haklıydı büyük kız, dayak, cinsel taciz, anneye saldırı ve bütün bunların sürekli tekrarlanması.

Aile şu an birbirine kenetlenmiş durumda, anne emekli oldu, büyük kız evlendi iki çocuğu ve kocasıyla mutlu evliliği var. Küçük kız da evlendi. Erkek çocuğun bunları atlatması zaman aldı. Evden kaçtı, yıllarca evinden dışarıda yaşadı. Şimdi ise evine döndü, evlendi…

Aile şu anda yurtdışında yaşıyor ve birbirine inanılmaz bağlandı. Büyük kız hepsini kolluyor…

 
Toplam blog
: 359
: 1593
Kayıt tarihi
: 29.11.06
 
 

Deli-dolu, akıllı,  yalandan yere çamura yatan, normal değerlerde zekalı, esprili, şakacı, kendin..