Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bir ailenin fertleri

Bir ailenin fertleri
 

Jonathan Livingston'u tanımayan var mı? Martı Jonathan Livingston.

Mavi Tüy, Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri...

Richard Bach, bu iki kitabın ve burada söz etmediğim başka kitapların da yazarı. Mavi Tüy'de geçen ve benim asla unutamadığım bir söz var: ''Bir ailenin fertleri nadiren aynı çatı altında büyürler.'' Yirmili yaşların başındaydım okuduğumda, anlamak için yirmileri bitirmem gerekti.

Milliyet blog toplantısına geldiğim zaman ne kadar doğru bir söz olduğundan emin oldum.

Kurum kimliği oluşturmanın ve insanları ortak hedeflerde buluşturmanın ne derece zahmetli bir iş olduğunu bilirim. Toplantı organizasyonunun da ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Türkiye'nin dört bir tarafına dağılmış, birbirini tanımayan kişilerin aynı anda aynı ortamda buluşarak, fikirbirliği içinde olması önemli bir olaydır.

Fikirlerini tanıdığım, yazılarını takip ettiğim blog yazarı arkadaşlarımla yüz yüze tanışmak, unutulmayacak bir deneyimdi. Bunu sağladığı için Milliyet'e teşekkür ederim.

Bu unutulmaz buluşmayı başarılı bir organizasyon haline getiren, -benim gizli kahramanlar olarak adandırdığım- servis elemanlarına, bar ve büfe görevlilerine de olan ayrıca teşekkür ederim. Sayelerinde ne elimizde bitmiş bardakları kaldı ne de yok mu içecek birşey diyerek etrafımıza bakındık.

Ailemizle tanıştık, uzun uzun gözlerimizin içine baktık ve hasretle kucaklaştık.

 
Toplam blog
: 22
: 789
Kayıt tarihi
: 16.10.06
 
 

Bebekken çok sessiz olduğum için gerizekalı şüphesiyle doktora götürülmüşüm. Çizgi filmlerde bile ağ..