Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bir alıntı!

Bir alıntı!
 

Affetmek büyüklüktür küçüğüm, kendini affettirmek ise onurlu. Ulvi bir amaç için yola çıkmak doyumsuzdur küçüğüm, o yolda yanlız bırakılmak ise en büyük acılardan sayılır.

Bilmenin acısı dayanılmazdır küçüğüm, bilmemek ise umutlarına sarılıp beklemektir. Bilerek herşeyi umuda sarılıp hala beklemek, sen bilmezsin ama söyleyeyim küçüğüm, o kalbi yardığında içinde çıkanın sadece sen olmasıdır.

Emeğin zümrüt gibidir küçüğüm, bil ki o, karşındakinin emeğine değer verdiğinde sadece elmas olacaktır. Sen çok kıymetlisin küçüğüm, ama ne pahasına olursa olsun "Sen" diyeni avuçlarının içinde taşıdığında.

Bilesin ki, bütün kalbi ile "Sen" diyen bir tek şey ister küçüğüm, o da sana kendini verdiği kadar sendir. Gönül herşeyi affeder küçüğüm, ama sensiz bırakılmayı asla. Eğer sen isen onu sensiz bırakan küçüğüm, bil ki senin varlığın bile yetmeyecektir affına.

Unutma küçüğüm, eğer nankör değilsen yaradının aldırdığı nefese, nankör olmayacaksın senin için attığını bildiğin kalbe de. Beyin mantıkla çalışır küçüğüm, gönülse sevgi ile, acılar içinde umudunu yitirdiğinde sevgin seni hayata bağlar, mantığın ise seni köprüden atar.

Fark çok nettir küçüğüm, birinde yaşarsın, birinde ise ölürsün. Beyinde boynuna ilmek geçirilen sevgiler de olmuştur küçüğüm, ama ipi kalp çeker bilesin.

Eğer kalbin, eski bir fotoğrafta ona baktığında, gözyaşı dökülmüş bir şarkıyı duyduğunda, alıp götüren iki satır okuduğunda, bir yerlerde hala sadece onun için atan kalbi hatırladığında, atmıyorsa bir kez daha, bitmiş o zaman bitmiştir küçüğüm.

Affedememek acıdır küçüğüm, sevilmemek kadar en az. Ayrılık umudu yitirmektir küçüğüm, dönüp son bir kez ardından baktığında, eğer o sana bakmıyorsa.

Hiç bitmeyecek umuda içelim küçüğüm, ta ki içinde durduğu kalp son kez atana kadar.

 
Toplam blog
: 91
: 1012
Kayıt tarihi
: 24.02.09
 
 

Yazmak bir tutku benim için. Yıllardır yazmayı seven biri olarak, bilgisayarın icadı ve gelişen t..