Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi / Ceylan, Korkut’un annesini bulmakta kararlıdır!

Bir Aşk Hikayesi / Ceylan, Korkut’un annesini bulmakta kararlıdır!
 

Fox Tv'nin aşk ve macera dizisi “Bir Aşk Hikayesi” bütün hızıyla devam ediyor. Bütün sırlar teker teker ortaya çıkıyor, ya da sırrı ifşa etmeden ölüyorlar. Hakkı Beyden sonra da, Tahsin Beyin de ölümüne de, Tolga kaza sonucu sebep oldu. Tahsin Bey son nefesinde Tolga’ya, Korkut ve Emine’nin Gönül Hanımın çocukları olduğu sırrını söyledi. Artık final yaklaştı, reytingler de onu gösteriyor. AB’de 23.ü, Total’de de 25.i olmuş.

Geçen bölümde üvey oğlu Tolga’yı kalp bulmak için organ mafyasının eline düşen Gönül Karanlı’ yı gerçek oğlu Korkut kurtardı. Gönül Hanım, Korkut’ tan kurtulmak için evine gelir, bu defa tabancayı onun başına dayar. Dayanamıyorum, konuş artık der. Gürültüyü duyan Emine gelir, araya girer, silah patlar, Emine yaralanır.

 

Polis Tahsin Beyin ölümünü karısı Asiye’ye haber verir. Haberi duyan Asiye üzüntüden yıkılır. Cenazenin defninde herkes oradadır. Emine, kendisini yaralayan Gönül Hanıma ters ters bakar. Tahsin Beyin oğlu Selim de Gönül Hanımın yakasına yapışır, “Babam sizin yüzünüzden burada yatıyor, onun yerine sen yatıyor olmalıydın o mezarda.” Der.

  

Gönül Karanlı, televizyonda Fatih Çekirge’nin haber programına çıkar. Yetimhane haberlerinin gerçeğini anlatmak ister. Kızını yetimhaneyi bırakma, öyküsünü anlatır.

Ceylan, Korkut’a ameliyat olması için yalvarır. Korkut, kör oldum, felç kaldım ne olacak der. Kabul etmez, söz veremez. Ceylan, annen ortaya çıksa benim için ameliyat ol derse, olmaz mısın? Korkut, ol demez ki der. Gönün Hanım ile adeta karşılıklı düelloya başlar. Gönül Hanım yeterince acı çektirmiştir.

 

Emine’nin evine gelen bir kadın, Emine’yi sana kim hamile bıraktı diyerek sorgular. Emine Korkut duyacak diye kadını kovalar. Korkut’un gelmesini bekler, ben kardeşinizin hastanedeki Doktoruyum, Emine’nin hamile olduğunu söyler. Korkut, Emine’ye sorguya çeker, babası kim?

Gazeteciler, Memduh beyin peşindedir. Korkut, yetimhaneye bırakma kararını birlikte mi verdiniz? Diye sorar, Memduh, benim haberim yoktu.

Selim, arkadaşlarıyla bir takım planlar peşindedir. Zenginden alıp, fakire vermek fikri üzerinde dururlar. Gönül Hanımdan evini arkadaşlarını gösterir.

 Ceylan, Hakkı Beyin gönderdiği zarfın peşindedir. Gönül Hanıma sorar, bir şey bilmiyordur. Cennet’in  odasında CD.i elinden almak ister, Cennet CD kırar, vermez. Gönül Hanım, yemekte Cennet ve Tolga’ya bana Hakkı Bey bir zarf göndermiş, gördünüz mü? Cennet tedirgin olur.

Cennet, Yılmaz ile arkadaştır ve işbirliği içindedir. Öte yandan, korkut hastanede doktoru bulur, Emine’yi hamile bırakan “Kadir” adlı hastabakıcının peşine düşer. Memduh Beyden yardım ister, Memduh bey bulur, bacağına tabanca sıkar, cezasını verir. Korkut bana bırakın dese de, sen elini kana bulama diyerek, bulaştırmaz.

Eve giren hırsızlar, mücevher, kolye, nakit para ne buldularsa alırlar. Evde Selim’in kız kardeşi Ece’yi bulurlar, onu da kaçırırlar. Sonra bırakırlar. Polis sorgular, Gönül Hanım Korkut’tan şüphelenmektedir, bunu Korkut’a da söyler. Umut, Gönül Hanıma Korkut’a kendi çocuğun gibi sev, der.

Tolga Korkut’un, Gönül Hanıma her şeyi anlatacağım fikrine rüyalarında kabus olarak görmektedir. Tolga, Yılmaz’ı arar, Korkut’tan kurtulmak istiyorum, der. Yılmaz, Korkut ile derdini sorar. Tolga, sen Korkut’u temizle, ben de seni zengin edeyim. Yılmaz para istemez sonra ödeşiriz, der, el sıkışırlar.

Ceylan, Asiye’ye , anne ben galiba Korkutun annesini buldum der. Gönül Hanımın evine gelip, konuşamadığı bir kadından şüphelenmektedir. Gelen kadın Mürüvvet, Gönül Hanımın yardımcısıdır. Ceylan, Korkut ile annesini buluşturmak amacındadır. Anne şefkatini tadarsa, onu dinler, ameliyat olmayı kabul eder diye düşünmektedir. Çok sevdiği Korkut’un kendinden vazgeçmesini, hayatından vazgeçmemesini istemektedir.

Yılmaz ile Korkut buluşur, Yılmaz açıkça söyler, Tolga seni öldürmek için kiralık katil olarak beni tuttu. Der.

Selim’i sivil polis gibi iki kişi alır, şehir dışına götür. Tabancaya dayarlar, çalınan nakit paraları çıkar aramızda paylaşalım derler.

 

Ceylan Korkut ile annesini buluşturmak ister. Korkut elinde zarf ile hastaneye gelir, cep telefonu çalar. Korkut, sana bir haberim var, ben senin anneni buldum. O sıra kapıdan Gönül Hanım girer, Korkut Gönül Hanıma bakar kalır, Gönül Hanım da ona… Bakışırlar, anlamsızca. Korkut için anlamlıdır. Çünkü Gönül annesidir. Gönül Hanım için bu bakışlar anlamsızdır. 34.Bölüm burada sona erer.

Konu biraz yavanlaştı, kısır döngüye girdi. İnsan olacaksa bir an olsun diyor. Gerçekleri izleyici biliyor, sadece Gönül Hanım ve Ceylan bilmiyor. Ceylan da bildiğini zannediyor ama, yanlış biliyor.

Düğümleri MF Yapım ve yönetmenimiz Murat Onbul çözecek. Ne zaman final yapacağını onlar karar verecek. Ve karar verildi, 36.cı bölümde final yapılacak. Şimdilik uzatmalar da bitti. Sonu hayırlı  ve mutlu son olsun, öldürmeyen Allah öldürmez, yapımcılar da Korkut'u öldürmesinler dileyelim.

Geçen bölüm Gönül Hanım, oğlu Tolga’ya kalp bulmak için, organ mafyasının eline düşmüştü. Organ mafyası konusunu gözler önüne sermeleri ve işleyişini izleyicini tanıtmaları ve mafyayı çökertmeleri alkışlanacak türdendi. Bu örnek eğitici davranışlarından ötürü MF Yapım’a teşekkürler.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: Görseller, internetten Dizifilm.com'dan alınmıştır.

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..