Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi' de finale doğru,

Bir Aşk Hikayesi' de finale doğru,
 

Korkut ve Ceylan mutluluğu yakaladılar.


Fox TV.in güzel dizisi, Bir aşk hikayesi sona geldi. Önümüzdeki hafta 22 bölüm final olacak. Geçtiğimiz Salı akşamı 21. Bölümünü seyrettik. Bu bölümde reytinglerde ilgi azalmışa benziyor. Totalde 3.cü olan dizimiz, AB Grubunda, ancak 9.cu olabilmiştir.

Bu bölümde Korkut kiraladığı karavanda günlerini gün ederler. Ani bastıran yaz yağmurundan Korkut karavana kaçar, Ceylan bilhassa ıslanmak ister. O ıslaklıkla birbirlerini sarılırlar. Hatta daha da ileriye giderek birbirlerinin olurlar. O gecenin sabahı her ikisi de son derece mutlulukla uyanırlar. Birlikte güzel bir kahvaltı yaparlar.

Tahsin Bey, kızının o gece evde olmadığının farkında değildir. Asiye durumu anlar, saklamağa çalışır. Ceylan’a telefon eder, Korkut’la olduğunu öğrenir, panikler. Konuşmayı Tolga da duyar.

Tolga, tabancası beline sokar, Cennet de görür. Engel olamaz. Gönül Hanıma söyler. Korkut’ u, Emine’yi, dedektifini arar, ama ulaşamaz. Tolga, doğruca karavana gelir. Elindeki tabanca ile Ceylan ve Korkut’a tehdit eder. İçindekileri adeta kusar. Ceylan Tolga’ yı ikna etmeye çalışır. Arabasına dönen Tolga bayılır. Korkut direksiyona geçer ve Ceylan ile beraber hastaneye götürürler. Gönül Hanım hastaneye gittiklerini öğrenir, çok telaşlanır. Testler yapılır, iyidir. Ceylan’ın kendisini eve götürmesini ister. Tahsin Beye Ceylan’ın kendisi ile birlikteydi, hastanedeydik diye yalan söyler.

Korkut karavana döner. Ceylandan telefon bekler.Tahsin bey Ceylan’ın telefonu çalması üzerine, elinden alır.Korkut’un mesajını okur. Kızımın yakasından düş diye Korkut’a telefon eder.

Memduh Bey, Tolga’ ın kendi oğlu olmadığını öğrenmesi üzerine, Korkut’un kendi oğlu olduğunu düşünmektedir. Araştırmalarını genişletir. Hapisteki Yılmaz’ a gider. Korkut ile ilgili bütün bildiklerini anlatmasını ister. O da karısı Aslı bulmasını ve korumasını ister. Memduh Bey, Aslı’yı bulur, çalıştığı Kuaför dükkânından alır, evine getir. Aslı Korkut’ un aldırdığını zanneder. Memduh Bey Yılmaz’dan Korkut ile ilgili tüm bilgileri alır. Ek bilgileri Aslı’dan öğrenir. Katıldığı TV. program yapımcısından Gönül Karanlı ile iğlisini de öğrenir. Adım adım, gerçek oğluna yaklaşmaktadır.

Korkut Cennet’ e telefon eder, yardım ister. Cennet alışveriş yapmak için Ceylan ile çıkmak için Gönül hanımdan izin alır. Amacı sevgilileri kavuşturmaktır. Gönül Hanım, Tahsin Beyden alış-verişe götürmesini rica eder. Giderler, taksi ile döneceklerini söyleyip Tahsin Beyi geri gönderirler. Doğruca karavana Korkut’un yanına giderler. Cennet’ e her ikisi de teşekkür edip minnettarlıklarını söylerler. Ceylan Korkut ile karavanda kalır. Konuşurlar, dertleşirler. Aileden, bağlılıktan bahseder. Korkut Ceylan’a evine götürmek ister. Ceylan sen benim ailemsin der ve gitmez. Senden vazgeçemem der.

Memduh Bey Korkut’ u arar, konuşmak ister. Buluşurlar. Anneni bulacağım der. Korkut, Gönül Hanımı arkadaşım için aradım der. Gönül hanımı kızı Cennet’e kavuşturduğunu söyler. Memduh bir kızı olduğunu öğrenir. Korkut, “o kadar acıklıydı ki”,  “Görmen lazımdı Baba” Der. Bu son cümleyi Memduh bey duymaz. Korkut da ilk defa bir “Baba” lafını telaffuz etmiş olur.

Umut’un babası Emine’nin paralarını kutudan çalar. Amacı Emine’yi iyice delirtmek, hastaneden rapor almak ister. Hatta cep tel Umut’un sesini kaydedip evde dinletir. Artık Emine çıldırmış gibidir. Doktora götürmesini ister. Böylece velayetini alacak, evini satacaktır. Aldığı paraları yabancı uyruklu metresine verir.  O daha fazlasını istemektedir.

Gönül Hanım Tolga’ ın perişanlığını görür. Tolga annesine Korkut’un dolandırıcılığını, kinini, nefretini anlatır. Gönül Hanım Korkut’un daha önce gönderdiği CD polise götürmeye karar verir. Giderken ikilem içindedir. Korkut ile geçmişteki konuşmalarını hatırlar. Duygulu anlar yaşar. Polise ihbarı yapar, Polis Korkut’un peşine düşer.

Korkut, babası ile konuşmadan sonra bir demet renk renk Kasımpatı alır, karavana döner. Ceylan annesiyle konuştuğunu, gidemediğini anlatır. Artık terk etmek istemediğini yanında kalacağını birlikte her şeyi halledeceklerini söyler.

Memduh Bey köşke gider, kızını görmek istediğini, Tahsin’e söyler. Zorla içeri girer. Tolga ile karşılaşır. Tolga, kızını bulunca beni unutacaksın diye sitem eder. Her ikisi de gerçeği biliyorlar.

Polis karavana gider, Korkut’u karakola götürmek üzere arabaya bindirir. Ceylan olanları panik içinde seyreder. Ne yapacağını bilemez.

Gönül Hanım öz oğlunu bilmeyerek ve istemeyerek hapse attıracak.

Haftaya Final. Olacaklar hakkında sizlere ipucu. Korkut son doldurduğu CD’ yi Emine’ ye saklaması için vermişti. Başıma bir şey gelirse Gönül Hanıma verirsin demişti. Gönül Hanım CD’ i seyredince olacakları tahmini çok zor. Herhalde köşkü başına yıkılacaktır. Yıllarca aradığı oğlu yanı başındaymış ve onu hapse göndermiş.

Haftaya hep birlikte en son düğümlerin çözülmesini birlikte göreceğiz. Dilerim Tolga bir çılgınlık yapmaz.

Korkut (Seçkin Özdemir) ve Ceylan’ın (Damla Sönmez) yaşadıkları “Bir Aşk Masalı” bakalım, nasıl bitecek. Dilerim Med Yapım önceki dizilerinden “Adını Feriha Koydum” da olduğu gibi kötü bir final yapmaz.

İyi seyirler.

 Not: Bir haber sitesinde 22.bölüm son bölüm yazmıştı. Dizi editöründen aldığım maile göre dizi final yapmıyormuş. Okuyucularımdan özür dilerim. Kaldığı yerden devam.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com


Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..