Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi’ de Korkut tam bir acıların çocuğu oldu,

Bir Aşk Hikayesi’ de Korkut tam bir acıların çocuğu oldu,
 

Fox TV. de Bir Aşk Hikayesi’ in 11.bölümünü heyecanla izlendik. Korkut Ali tam bir bela yumağı içine düştü. Kaçtıkça batıyor, olaylar onu içine alıyor. Biraz da çok iyi niyetli olmasından kaybediyor.

Beyninde bir rahatsızlığı var, ameliyat olması lazım. Ama o kabul etmek istemiyor. Doktorun ısrarlarına rağmen ölümle kumar oynuyor. Tutkulu aşkı Ceylan’ın geçen bölüm evlenme teklifini kabul etmemesi onu resmen yıktı. Oysa prenseslere layık mumlarla, çiçeklerle bezenmiş bir bahçede takmıştı yüzüğünü. Ceylan sırf Tolga’nın kendisinin desteğine ihtiyacı olması gerekçesiyle reddetmişti Korkut’u. O da en az onun kadar seviyordu onu.

Restini çekti, "Tolga mı, ben mi?" diye. Arabasının direksiyonunda kahrından ağladı.

Onu kimse istemiyordu. Sevdiği kız Ceylan, annem diyemediği, Gönül Hanım, Kardeşi olduğu halde kardeşim diyemediği Tolga. Ceylan’ın babası Tahsin Bey. Hatta Ceylan’ın erkek kardeşi Selim, Korkut’un başını belaya sokup, hapislerde sürünmekten bahseder. Ceylan’ın annesi Asiye hanım Korkut’un kim olduğu ne olduğu belirsiz diye istemez.

Tam bu sıra, Almanya’dan uğruna ölümü göze aldığı eski aşkı Aslı arar. Kocası Yılmaz konuşmayı duyunca çılgına döner. Aslı Almanya’ ı terk eder, İstanbul’a gelir. Korkut’tan yardım ister. Korkut istemeyerek de olsa Aslı’ a yardım eder. Kocası Yılmaz’da peşinden gelip, Korkut’a bela olur.

Tolga sesini kaybetmenin duygusallığını kullanarak Ceylan’ı devamlı yanında ister. Hatta onunla evlenmek istediğini ve Roma tatiline götürmek ister. Annesinden yardım ister. Ceylan’ı Korkut’un kollarında görünce, laf dalaşı yumruklaşmaya kadar gider. Korkut, Ceylan’a hastalığından bahseder, öleceğini söyler. Ama Ceylan olayın vahametini anlamaz.

Bütün bu olanlar Korkut’u acıların çocuğu yaptı. Bu kadar yükün altından nasıl kalkacak. Ceylan’a olan aşkı hep bir eski aşkla gölgelenmekte. Şimdi de eski aşkı Aslı’dan nasıl kurtulacak. Cam sakızı gibi yapıştı Korkut’a.

İleriki bölümlerde bu bela yumağı nasıl çözülecek hep beraber göreceğiz. Annesi Gönül hanıma ne zaman anne diyecek. Gönül Hanım CD dolduranın öz oğlu olduğunu öğrenebilecek mi?

Dizi şimdilik kendini seyrettiriyor. Tüm ekip, yapımcı ve oyuncu kadrosu ile emek verdikleri belli oluyor. Ben bu bölümde Seçkin Özdemir’ in performansını çok iyi buldum.

Her şeyiniz gönlünüzce olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..