Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi/ Seçkin Özdemir, hayranlarının başını döndürüyor!

Bir Aşk Hikayesi/ Seçkin Özdemir, hayranlarının başını döndürüyor!
 

Seçkin Özdemir hayran kitlesini büyütüyor!


Aslında bir Kore dizisi olan “I’m Sorry, Ilove You!” dan Türkleştirilen “Bir Aşk Hikayesi” kendi izleyici kitlesine ulaştı. Kore dizileri dikkat ederseniz Türk izleyicisinin beğenisini kazandı hatta hastalık derecesinde bağımlılığı olan bu dizilerin sosyal medyada takipçileri hiç de azımsanamayacak ölçüde.  Yani Türkiye, Amerika ve Kore etkisi ile ekranlara taht kurma çabasında.

 Dizi reytingleri ile göz doldurmadığı halde adını kalplere kazıyan isim Seçkin Özdemir’in ismi oldu. Seçkin Özdemir,  25 Ağustos 1981 doğumlu kariyer sıralaması olarak da Radyo ve televizyon programcısı, oyuncu, dj ve sunucu… Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Yürüdüğü yolda oldukça sağlam adımlar atmaya çalışan ve yıllarca emeğinin karşılığını almak için didinen insanların sonunda başarıya ulaşmaları beni mutlu ediyor.

“ Bir Aşk Hikayesi” nin başarılı isimleri en son “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Hürrem Sultan’ın âşık olduğu ressam Leo karakteriyle ve “Al Yazmalım” dizisinde başrolde ekrana gelmiş olan Seçkin Özdemir, “Altın Portakal En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödüllü Damla Sönmez, usta sanatçı Zuhal Olcay, “Öyle bir Geçer Zamanki” dizisinde izlediğimiz Elçin Sangu… İsimler tek tek bakıldığında sektörün oldukça başarılı isimleri. Oyuncular fiziksel olarak da göz dolduruyor ama reytingleri tatmin etmiyor. Buna rağmen internette en çok  izlenen, çok aranan ve tıklanan diziler arasında yerini buldu.

Zuhal Olcay’ın oyunculuğu ile lezzetlendirilmiş dizinin hikayesinde soru işaretleri bir türlü çözümlenemedi. Bu da izleyenleri biraz yoruyor gibi… Senaryo ile oynayıp, biraz renklendirmek belki de reytinglerini daha olumlu yönde etkileyecektir. Üslup olarak gerçek bir dil kullanmadığı için yeterince seyirci çekemiyor gibi görmekteyim. Hikayesi; Türkiye’de çok tutulan konuları içeriyor, aşk, entrika, sevgi, ihanet….

17 Eylül gecesi kolaj bölümü ile ekrana gelen dizi yeni bölüm olan 24. Bölüm ile 24 Eylül Salı 22:15 Fox Türkiye'de izlenecek. Çok karışık bir gün olduğu için ve Çalıkuşu’nun start yaptığı geceye rastlaması reytinglerini nasıl etkileyecek sizce? Umarım başarılı olur ve izleyici kitlesinde kopmalar olmaz, çünkü her emeğin kazanması taraftarıyım.

Hayatta emekleriniz ziyan olmasın dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9F

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..