Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '08

 
Kategori
Siyaset
 

Bir basarinin ardindan

Bir basarinin ardindan
 

googledan aldim


Askerlerimiz Turkiye`nin guvenligi halkin huzuru icin kis demeyip, cok agir kosullarda yasamlarini tehlikeye atarak, basimiza yillardan beri bela olan, iceriden ve disaridan destekli adina PKK denilen bebek katillerini inlerinde etkisiz hale getirdiler.

Lojistik destegini bir sure icin olsada ortadan kaldirdilar. Gorevlerini basari ile tamamlayip kislalarina geri donduler. Basinda yer alan haberleri polimik konusu yaparak, askerlerimizin elde etmis oldugu basariya golge dusurmek, kimseye birsey kazandirmayacagi gibi. Yurt ici ve yurt disi dusmanlarimizi mutlu eder. Yapilan kamuoyu yoklamalarinda Silahli Kuvvetlerin guvenilirliginin ust siralarda yer almasi, guvenilirlik durumlari her zaman tartisilir politikacilari her zaman rahatsiz etmistir.

Once dini siyasete alet ettiler, sonra Ataturk ilkelerini, daha sonra milliyetciligi, simdide sira Silahli Kuvvetlerimize geldi. Ak partinin askerlerle polimige girerek oyunu artirdigini dusunen guruh, onlari taklit ederek, askerlerimiz uzerinden prim yapma yarisindalar. Yillardan beri oturduklari koltuklari isgal ederek politika uretemeyen capsiz politikacilar. Bazi degerleri tuketerek oy toplayacaklarini zannediyorlar. Hem Askerin yeri kislasidir diyorlar, hemde haksiz yere dolayli sekilde saldirida bulunarak askerlerimizi polimik yapmaya zorluyorlar.
Silahli Kuvvetler mensuplarini basarilarindan dolayi kutluyorum. Dusunebiliyormusunuz basarili bir operasyonun ardindan Silahli Kuvvetlerimizi zan altinda birakiyorlar. Birde bu operasyon basarisiz bir sekilde gerceklesip cok daha fazla sehit vermis olsa idik. Silahli Kuvvetlerimizin basina neler gelirdi.

Beceriksiz politikacilar basariyi kiskanarak golgelemek istiyorlar. Yok aslinda birbirlerinden farki onlar yillarin beceriksiz politikacisi. Secim neticelerine baktiginiz zaman basari durumlarini daha net gorebilirsiniz.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...