Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '18

 
Kategori
Siyaset
 

Bir Berberoğlu'na Kefil Olamadın

Bir Berberoğlu'na Kefil Olamadın
 

Sınıfta yaramazlık yapanlar karatahta'ya sınıf başkanı tarafından 'konuşanlar' listesine okul numaralarını yazar ders öğretmenine iletirdi bizim zamanımızda. Şimdi ne şekilde sınıf öğretmenine iletiliyor bilemiyorum..

Bir de öğretmene yaranmak için sınıf içinde konuşan ve gürültü çıkaran  arkadaşlarını öğretmenlere şikayet eden yaramaz çocuklar olurdu okulda. İşte Kılıçdaroğlu tıpkı bu yaramaz çocuklar gibi vatandaşa iktidarı dolayisiyle Erdoğan'ı şikayet etmekten başka bir şey yaptığı yok.

Sadece şikayet eder durur. Şimdi de şöyle söylüyor; "Krizin geleceğini Erdoğan da çok iyi biliyordu, seçimleri neden erkene aldı? kriz yüzünden. 

Buna benzer bir sürü şey sayabiliriz şikayet bağlamında..Şikayetten başka bir şey bilmez Kılıçdaroğlu. Tamam dürüstsün demokrasiye bağlı bir politikacısın ama liderlikten geçer oy alamıyorsun.

Mesela Enis Berberoğlu meselesinde bir arpa boyu yol alamadığın görülüyor Kemal Bey! Neredeyse iki yıl oluyor tutuklu bulunalı, ana muhalefet lideri olarak konuşmaktan başka bir şey yaptığını görmedik.

Oysa tutuksuz olarak yargılamaya devam edilebilir olduğunu biz de çok sen iyi bildiğin halde 'tık!' yok senden...

Yurtdışına kaçabilir endişesiyle serbest bırakılamıyor.

Kefil olduğunu söyle, kefil ol yurtdışına kaçmayacağına dair. Onu da mı yapamıyorsun?

Sahi ne işe yararsın sen?

Erdoğan cumhurbaşkanı olması için çatı formülü ile Ekmelettin'e onay vermesini bildin ama kendi milletvekiline kefil olamıyor ve tutuksuz yargılanmasına yardımcı olamıyorsun.

'Olmak istemiyorsun' demiyorum. Olamıyorsun! O beceriye o donanıma sahip değilsin çünkü!

Bol bol vatandaşa Erdoğan'ı şikayet eylemeye devam et sen Kılıçdaroğlu..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..