Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '08

 
Kategori
Aile
 

Bir can daha katıldı aramıza

Bir can daha katıldı aramıza
 

Bazan yakınlarınızla sevinçleri üzüntüleri paylaşmak isterseniz ama ulaşamazsınız. Kuş olup uçasınız gelir ..Ya da uzay filimlerinden etkilenip ışınlanmayı hayal edersiniz. Yol uzun hemen gidemezsiniz.

Yapılacak şey teknolojinin nimetlerinden yararlanıp telefonda yeni doğan bebeğin ağlama sesini duyabilirsiniz ya da e mail ile gelen resimlere tekrar tekrar bakarsınız hatta başkalarına gösterirsiniz " Bak ailemize yeni birisi katıldı. Şu bebeğin sevimliliğine bak." diye övünerek gösterirsiniz benim gibi.

İki gün önce beklenenden bir hafta önce kardeşimin kızının bebeği doğdu. NAZAR DEĞMESİN sağlıklı sevimli bir bebek..İlk torun ailemizde.

Ne ekonomik kriz, ne küresel ısınma ne de diğer sıkıntılar ...odak noktası oldu bebek yaşantı da. Her yeni başlangıç bir ümit değil midir ? Bu da öyle bir şey işte.

Hemen paket hazırlayıp özenerek seçtiğim, sanki kendi torunuma alıyormuşum gibi bir hisle aldığım bebek giysilerini postaya verdim bile.

O bebeğin annesinin doğduğu gün daha dün gibi aklımda. Okuldan eve döndügümde kardeşimin doğum için hastaneye gittiğini öğrenmiş, eşi ile birlikte hastane doğumun olmasını beklemiştik. Dört kiloluk bir kızdı. Kendi bebği de hemen hemen ayni ağırlıkta imiş. Kardeşim işe başlayınca nöbetleşe bakmıştık. Kıvırcık saçlı tombul bir bebek olmuştu. büyüdü okudu gelin oldu şimdi de ANNE .....

Darısı kendi çocuklarının başına dedi kardeşim telefonda. Umarım o günleri görmek kısmet olur.

Nazar değmesin bebemize, sağlıklı, analı babalı büyüsün. Darısı diğer cocuk sahibi olmak işteyenlerin ya da torunlarını görmek isteyenlerin başına.

Ömür törpüsü olsalar bile çok güzel tüm çocuklar.

EGE DENİZ hep resmine bakıp elimle yüzüne dokunuyorum. Yurda dönmeyi planladığım zamanı dört gözle bekliyorum. Seni kucağıma alıp bağrıma basmak için...

 
Toplam blog
: 397
: 1111
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1955 Niğde doğumluyum. Ancak Japonya'ya gelene kadar yaşantımın büyük bir bölümü Ankara'da geçti. Ka..