Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '19

 
Kategori
Blog
 

Bir Çınar Devrildi....

Muzaffer ağabey, blog kategorisinde yazmış olduğu son yazısını takip eden yazıların kendi vefatıyla ilgili olduğunu tabii ki tahmin edemezdi.  Gerek yazısında gerek yorumlara verdiği cevaplarda, hiç birimizin aklına onun hasta olduğu bile gelmezdi. Sadece bir hafta sonra vefat yazılarını okumak, onu tanıyanları şoke etti.

Bir Ankara toplantısında kendisiyle tanışmış, hoş sohbetlerimiz olmuştu. Daha sonraki aylarda ise bir çok kez telefonda konuşup, birbirimizden fikirler almıştık. Bloglarda yoğun olduğumuz dönemlerde karşılıklı samimi yorumlar yazmaktan zevk alırdık. Yorumlarını hiçbir zaman kısa kesmez. Blog yazarken gösterdiği hassasiyeti yorumlarında da gösterirdi. Kendisine üstadım diye hitap eder, gazeteciliğin ve blogculuğun sarsılmaz bir çınarı olarak görürdüm. Şimdi ise Çınar devrildi. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Kendisi yazılarının içine her zaman fotoğraf koyardı. Ben de bu yazımın sonunda, her zaman kendisinin yanında en vefalı dostu olduğunu düşündüğüm, meslektaşım, ve blog yazarlığından arkadaşım İlyas Bayram’ın üstat hakkında hazırladığı videosunu da burada paylaşarak, onu tanımayanlara tanıtmak istiyorum. 

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..