Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '12

 
Kategori
Siyaset
 

Bir çok Mehmet

                 Foçadaki hain saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Ancak bu ülkenin maalesef başbakanı şehitlerimiz için kelle tabirini kullanmıştı. Şimdi de başbakan yardımcısı  bir kaç Mehmet diyerek seviyesini belli etti. Ne yazık ki bu güzelim ülkede Cumhuriyetin nimetlerinden faydalanarak iktidara gelenler Atatürk'ün bizlere bıraktığı en güzel miras olan Cumhuriyetin dinamikleri ile oynamaya çekinmiyorlar. Bu ülke için şehit olan kahraman askerlerimize bir kaç Mehmet veya kelle tabirini kullanarak bir evladını şehit veren, bir diğerini de çekinmeden askere gönderen ana babalarla dalga geçer gibi konuşuyorlar.

                 Hemen hemen her gün bir şehit haberi aldığımız bugünlerde evladını kaybeden aileler, daha kundakta babasız kalan yetimler var. Ama bu ülkenin başbakan yardımcısı bugünlerde meclisi toplayamacaklarını söylerken asıl niyetlerinin ne olduğunu çok merak ediyorum. Bir tahminim var aslında. Mübarek Ramazan ayındayız ve bir çok akp'li vekil ya umre ziyaretindedir ya da ibadetlerini rahatça yapabilmek için meclisin toplanmasını istemiyor olabilirler. Eğer sebep gerçekten bu ise Allah bilir ama işlerini aksatarak yaptıkları ibadetlerin ne kadar doğru olduğunu siz düşünün.

                 Bir başka tespitim daha var. Son bir kaç yıldır TRT'den yayınlanan mevlid programlarında dua edilirken artık Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarının adı anılmaz oldu. Bu hükümet şunu unutmasın ki bugün iktidarda iseler bunu Cumhuriyete borçludurlar.

                  Ancak şu anda iktidardaki bu hükümet üyeleri şunu unutmasınlar ki onlara en çok oyu şehit ve gazi aileleri vermektedir. Onları iktidara getirdikleri gibi sandığa gömmesini de bilirler. Ey Yüce Türk halkı şehitlerimizle böyle dalga geçen bir hükümeti alaşağı etme zamanı gelmedi mi?

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..