Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1960 İstanbul doğumluyum.

Eczacıyım.

2 Çocuk annesiyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Roman Kahramanları

her ne kadar roman kahramanı değil de çizgi film kahramanı olsa da...:) Şaka bir yana, hepimizin roman kahramanı bir idolü olmuştur. Bu seçimi, içinde bulunduğumuz koşullar, aldığımız temel aile eğitimi ve kendi biriktirdiklerimiz ile yapmışızdır. Polyanna benim idolümdü. Keşke daha dirençli bir idol seçseymişim.

21 Ekim 2008 21:34
Bayanlar neden kilo alıyorsunuz?

Eğer metabolik bir rahatsızlık yoksa, kalori sınırlaması yapılarak ve hareket artırılarak kolayca ve sağlıklı bir şekilde kilo verilir. Kilo vermek isteyenlere tavsiyem: asla ayda 4 kilodan fazlasını hedeflemeyin, asla kendinizi aç bırakmayın, asla doktorunuza ve eczacınıza danışmadan ilaç kullanmayın. hepinize sağlıklı günler...:)

18 Ekim 2008 10:38
Bize bir şey olmaz!

cebinde cüzdan-kartlıkta 10-15 tane kredi kartı taşıyanlar, kartların limitini cebindeki para sananlar, topluca gidilen yemekte, arkadaşlarından aldığı ödemeleri cebe atıp kartla ödeme yapanlar, kredi kartı borcunu ödemek için diğer kredi kartından nakit çekenler...Ne çok kart maduru var, bir bilseniz. Biz kiiiim kartlı yaşamak kim. Önce nefsini köreltmeyi ve hesap yapmayı öğrenmek gerek...:)

16 Ekim 2008 15:03
 
Toplam blog
: 19
: 909
Kayıt tarihi
: 27.06.08