Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir erkeği kendinize aşık etmenin 9 yolu

Bir erkeği kendinize aşık etmenin 9 yolu
 

erkeği aşık etmek


Kadınların birçoğu etkilendikleri ya da âşık oldukları bir erkeği kendine aşık etmenin  yolları hakkında büyük bir arayış içerisine girer. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor olsa da aslında erkekleri tavlamak adına kullanılabilecek ve hemen hemen erkeklerin tümünde etkili olan bir takım yöntemler mevcuttur. İşte istediğiniz erkeği kolayca tavlayabilmek için uygulayabileceğiniz yöntemler;

İlginizi Esirgemeyin;  Erkeklerin birçoğu kendilerinin bulunmaz Hint kumaşı zannetmektedir. Bu nedenle sizin de davranışlarınız ile bunu ona hissettirmeniz ona oldukça büyük keyif verecektir. Onu tavlamak istiyorsanız ilginizi eksik etmeyin.

Bakımlı Olun; Araştırma sonuçlarına göre erkeklerin yaklaşık %70’i bayanlarda dış görünüme çok önem vermektedir. Bayanlarda temiz, pürüzsüz ve bakımlı saçlar, şık ve sade makyaj, hoş kıyafetler ve bakımlı eller erkekler tarafından her zaman çekici bulunur.

Espri Yeteneğinizi Sergileyin;Zekânızı belli eden ve yerinde yapacağınız espriler erkekleri tavlama konusunda her zaman işinize yarayacaktır. Kötü ve yersiz espriler ise erkekler de tam tersi etki yaratır.

Doğal Olun; Bir erkeği kendine aşık etmenin yolları adına kendiniz değilmiş gibi davranmanıza ve değişmenize aslında hiç gerek yoktur. İçinizden gelen neyse o şekilde hareket etmeniz en doğrusudur. Erkeklerin neredeyse %90’ı doğal bayanlardan hoşlanmaktadır. Uyumsuzgiysiler, abartılı yapılan makyaj ve takınılan sahte gülücükler erkekleri etkilemek yerine itmektedir. Size baktıklarında gördükleri doğallık onları daima etkilemeye devam edecektir.

Bırakın Peşinizden Koşsun; Erkeklerin çok uzun dönemlerdir değişmeyen karakteristik özelliklerinden biri de kaçanı kovalamaktır. Bu nedenle aşkınızdan çıldırsanız da akışına bırakın ki o sizin peşinizden koşsun.

Rahat Olun;Çok telaş yapıyorsanız bundan uzak durun. Buluşma öncesinde sakinleştirici bir kahve ya da çay içerek onunla görüştüğünüzde rahat olmaya çalışın.

Losyon ve Vücut Kremi Kullanın; Erkekler yanınıza yaklaştıklarında sizin kokunuzu gayet net olarak alabilirler. Bu nedenle vücut losyonu ve kremi kullanmanız halinde, erkeklerde dokunma hissi uyandırır ve akıllarında unutamayacakları bir koku bırakırsınız.

Makyajınızı Sade Yapın; Abartılı makyajdansayüzünüzdeki makyaj bölgelerini uygun renk tonları ile öne çıkarabilirsiniz. Unutmayın günümüzde erkeklerin %78’i fazla makyajı güzel bulmak bir yana itici buluyor.

Giysilerinizi Rahat Olabileceğiniz Şekilde Seçin; Mini etek giymeniz her ne kadar sizi diğer kızlardan bir adım önde gösterse de oturup kalkarken hem kendinizi hem de karşınızdaki erkeği rahatsız edecekseniz giymemeyi tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır.

Sizler için özel olarak hazırladığımız bir erkeği kendine aşık etmenin yolları ile ilgili yazımızda göreceğiniz gibi aslında ekstra olarak efor sarf etmenize gerek yok. Kısaca kendine güvenen, hem dış hem de iç bakımına önem veren, yapmacıklıktan uzak, karışsındaki insanla rahat diyaloglar kurabilen, ilgisini göstermekten çekinmeyen, esprili, anlayışlı ve gösterişten uzak, doğal görünümlü bayanlar erkeklerin her zaman ilgisini çekmeyi başarmaktadır.

 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..