Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir erkeği kendinize nasıl aşık edebilirsiniz?

Bir erkeği kendinize nasıl aşık edebilirsiniz?
 

Yeni tanıştınız ve vücudunuzun her santimetrekaresi onu deli gibi istiyor. Onu gördüğünüzde bünyenizdeki fazla hormonlar gözeneklerinizden fışkıracak gibi hissediyorsunuz.
 
Ya da uzun zamandır tanışıyordunuz da daha yeni farkına vardığınız biri. Fark etmez şekerim. Gel otur şöyle, rahatla. Ona aşık olduğunuzu hissediyorsanız onun da size aşık olmasını istersiniz. Hem de deli gibi istersiniz.
 
E hal böyle olunca işi sağlama almakta fayda var. İşte aşık olduğunuz adamın da sizi fark etmesini, size abayı yakmasını ve en önemlisine geliyorum sadece size çevrimiçi olmasını sağlayacak öneriler :)
 
Her şey seks mi canım!
 
Değil şekerim değil. Her şey seksmiş gibi bakarsanız evet ateşli olabilir ancak kısa süreli ve yüzeysel bir ilişkiye kapı açmış olursunuz. Birlikte zaman geçirmek mühim. Gözlerinin içine bakmadan olmaz. El ele sokaklarda yürümeden olmaz. O da sizinle sadece yatakta olmak yerine kaliteli vakit geçirmeyi tercih ediyorsa bu yakışıklının niyeti ciddi demektir. Hücuma geçebilirsiniz.
 
Peşinden gelirse senindir
 
Erkekler bunu ne kadar inkar etse de kadınların peşinden koşmaya bayılır. Adamların DNA'sında kovalamak var. E o zaman bir zahmet siz de 7/24 açık köşebaşı büfeler gibi davranmayın da her istediğinde dibinde bitmeyin. Bırakın sizi elde etmek için biraz kalori harcasın, azıcık ter döksün. Öyle leb demeden Çorum'a iki kişilik otobüs bileti alıp gelmeyin.
 
İlginç olun, gizem iyidir
 
İnsan, doğası gereği merak duygusunun esiri olmaya meyillidir. Sizi tanıma sürecinde "Nelerden hoşlanırsın?" diye mesaj attığında hemen kullanma kılavuzunuzu eline tutuşturmayın. Bırakın nelerden hoşlandığınızı öğrenmek için biraz çaba sarfetsin. Ayrıca ona soracağınız soruları da dikkatlice seçin. Merak uyandırın. İlginç sohbetler edin ve akılda kalıcı olun. Bir nokta da şu ki ona cevap verdikten sonra onun yazmasını bekleyip onun sohbet ekranında 234322 dakika çevrimiçi kalmayın. Mesaj attıktan sonra 5'e kadar sayın. Cevap gelmediyse Whatapp'ı kapatıp öyle bekleyin ;)
 
Her zaman muhteşem görünmeyin
 
Yanına giderken sürekli makyaj yapmayın, her zaman en güzel kıyafetlerinizi giymeyin. Sizi regl dönemindeki milli formanız eşofmanlarınızla da görmeli. Aksi takdirde gün olur devran döner bu adam sizin sevgiliniz olursa şoka uğramasın. Üstelik en kötü halinizle de sizi isteyip istemediğini test etmiş olursunuz. Elbette enseye tokat muhabbeti yapın, adama 3. görüşmede bakkaldan hijyenik ped aldırın demiyorum. Sadece sizi her halinizle "KARARINCA" tanımasına izin verin.
 
Kapiş? :)
 
 
Toplam blog
: 29
: 1429
Kayıt tarihi
: 04.09.15
 
 

Kadınların kara kutusu ..