Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Bir Fenerlinin isyanı: ''Tadında bırak artık Başkan!''

Bir Fenerlinin isyanı: ''Tadında bırak artık Başkan!''
 

Fenerbahçe dün 3-0'lık yenilginin rövanşında Arsenal'e İngiltere'de 2-0 yenilince Şampiyonlar Ligi'ne yine veda etti ve geçen seneki gibi UEFA Avrupa Ligi'nde mücadeleye hak kazandı.. Ve gözler bugün çıkacak olan CAS kararına çevrildi.. Bildiğiniz üzere UEFA , Fenerbahçe'ye şike suçlamasıyla 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermişti.. Fenerbahçe ise bunu CAS'a taşımış ve karar açıklanana kadar Avrupa'da oynamaya devam etmişti..

Bu öğle saatlerinde CAS'tan Fenerbahçe'nin talebine red cevabı çıktı.. Ve bu sayede 3 Temmuz döneminde 1 sene Avrupa'ya gitmeyen Fenerbahçe 2 sene daha yok Avrupa'da..

Eee perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler.. Fenerbahçe yönetimi o kadar çok hata yaptı ki.. O kadar üst üste geldi ki bunlar.. Talihsiz açıklamalar , açılan davaları geri çekmeler (?!) , başkanın FB TV'ye çıkıp artist bir tavırla '' Fenerbahçe Avrupa'da yoluna devam edecektir..'' gibi sanki herşey kapanmış gibi söylediği sözler.. Bunları saymaya kalksak zaman yetmez..

Ben 21 yaşındayım.. Ve kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim.. Bu karardan sonra elbette değişen bir şey olmayacak bu sevdamda..

106 yıllık bir kulüp Fenerbahçe.. Ne hocalar , ne başkanlar , ne oyuncular gördü.. Hepsi geldi geçti.. Geri kalan , derdine yanan hep Fenerbahçe'li oldu..

Demem o ki.. Bırakma zamanı sayın başkan Aziz Yıldırım.. 15 yılda çok iyi işler yaptınız kabul.. Fenerbahçe'nin çıtasını çok yükselttiniz kabul.. Ama şu 2-3 yılda yaptıklarınız ve yapamadıklarınız çok şey aldı götürdü koca takımdan , camiadan ve tabi ki  taraftardan..

Hapisteyken dahi sizin peşinizde olan şu Fenerbahçe taraftarlarına bu rezillikleri yaşatmaya hakkınız yok.. Olmadı.. Olamaz da.. Diyorsunuz ya '' Aslolan Fenerbahçe'dir..''  diye.. İşte bunu söyleyen biri yeri geldiğinde bırakmayı da bilmeli..Öyle değil mi ?

Asarım keserim tavrıyla, diktatörce hareketlerle futbol takımı yönetilmiyor artık.. Görmüyor musunuz artık bunu? Takımın hali, oyuncuların formu belli.. Takımın başına geçirdiğiniz hocanın Pollyanna'yla yarışır bir hali var iyimserlikte.. Gönderdiğiniz hocaların kariyerleri de..

Vakit meydanı yeni Fenerbahçe sevdalılarına bırakma vaktidir sayın başkan.. Taraftarın, camianın artık rezilliğe, bahanelere, başarısızlıklara tahammülü yok artık.. Eğer siz bu kafayla ve o koltukta kalmaya devam ederseniz bu tahammülsüzlük devam edecek..

Kimse Fenerbahçe'den büyük değil.. Ben de siz de.. Gelin çocuklarınız , torunlarınız , taraftarlarınız sizi iyi yaptıklarınızla hatırlasın.. Kaosa Sürükleyen Başkan olmayın artık.. Şerefle , onurla idare ettiğiniz görevi devredin artık.. Devredin ki yeni yollar çizilsin.. Yeni güneşler doğsun Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe'liye..

Biliyorum bunları okumayacaksınız.... Ama bir çok Fenerli böyle düşünüyor, siz isteseniz de istemeseniz de.. Heralde bunları göz ardı edemezsiniz.. Haksız mıyım ama?

Saygılarımla...

Bir Fenerbahçe taraftarı..

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..