Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

Bir garip komşu

Bir garip komşu
 

Bu günlerde iflah olmaz komşumuz Yunanistan ile mülteci sorunu yaşıyoruz. Adamlar AB ülkesi; hani o her şeyi insan hakları (!) çerçevesinde düzenleyen, çok medeni (!) ülkeler topluluğu.

İnsanlara neler yapıyorlar? Zavallı insanları botlara bindirip bizim kıyılara yakın yerlerde ölüme terk ediyorlar. Askeri botlardan atıyorlar, silahlı tacizlerde bulunuyorlar. Ve bu durum değişik şekillerde görüntüleniyor. Muhteşem (!) Avrupa, bu durumu görmezlikten geliyor. Her zaman ki gibi.

Valla benzeri bir durumu biz yapsak, demediklerini, yapmadıklarını koymazlar. Bencede haklılar (!) yauv. Bütün suçlu biziz aslında. Biz görmezlikten geliyoruz. Yunanlılar, muhteşem (!) batı medeniyetinin temeli atan, süper (!) -ki adeta kanatsız birer melekler- insanlar. Biz; kötü, çirkin, vahşi doğunun derinliklerinden gelen, dünyada yeri olmayan, dünyanın sevgili (!) amcası Bush'un dediği gibi yecüc mecücüz.

Uyanın görün artık kendinize gelin, kendimize gelelim. Kötü olan biziz. Avrupalılar öyle diyorsa öyledir. Tarih boyunca onların dediği oldu, şimdi de durum değişmedi, değişmeyecek. Yunanlıların, Kıbrıs'da, Girit'de, Ege adalarında, Trakya'da, Makedonya'da, Arnavutluk'da geçmişte ve günümüzde yaptıları pislikleri aslında onlar yapmıyorlar. Biz yapıyoruz, sonra daa onların üstüne atıyoruz. EE yuh bu kadar da olmaz ki canım. Ayıp ediyoruz valla. Yazık o güzelim (!) insanlara. Onlar Afroditin, Zeusun çocukları.

Onlar için ne kadar güzel (!) şeyler söylesek azdır (!). Aklıma çok güzel (!) methiyeler, gazeller geliyor ama onlar yetersiz kalır bence.

Şimdiye kadar Yunanlılar hakkında kötü şeyler düşündüğümüz için başta kendim olmak üzere bütün Türk milletini kınıyorum (!). Elimden başka bir şey gelmiyor. Kınayla ilgili espri yapardım ama şu durumda uydun kaçmaz zannederim.

Ne diyelim, herkes birbirini kınasın lütfen.

 
Toplam blog
: 152
: 10713
Kayıt tarihi
: 16.08.07
 
 

TARİH ÖĞRETMENİ MEB DENİZLİ  AĞRI AFYON  ..