Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '17

 
Kategori
Güncel
 

Bir gece ansızın geleceğiz

Bir gece ansızın geleceğiz
 

BİR GECE ANSIZIN GELECEĞİZ


Medeniyet Dediğin

Batı medeniyetinin anladığı güçtür. Batı güce tapınır. Dünyayı sömürdüler ama daha da talepleri bitmedi. Keşke seslerini çıkarmasalardı. Kendileri için çok iyi olurdu ama gözleri doymadı. Koca Osmanlı’yı bitirdiler yüzyıl boyunca da bu coğrafyanın tabi kaynaklarını, emeklerini sömürerek ve akıttıkları kanlarıyla beslendiler. Güçsüzün tepesine binme huylarından hiçbir zaman vazgeçmediler.

Terör ve Batı

Türkiye ile batı uzun zamandır terör üzerinden savaşmaktadır. Otuz küsur yıldır başımıza bu terör belasını sardılar. Vesayetçilerini beslediler, silah ve mühimmat sağladılar. Bunu çok uzun zamandır biliyorduk. Şimdi ise açıktan destekleme yüzsüzlüğünü yapıyorlar. PKK’nın kolu olan YPG’yi kendilerine açıkça müttefik olarak ilan ettiler ve açıkça da fiziki olarak da desteklediler.

Türkiye tehdidin boyutunu gördü ve bu tehdidi Beka Sorunu olarak değerlendirdi. Yapılması mecburiyet arz eden Fırat Kalkanı Harekâtı böylelikle başlamış oldu. Allaha şükür 15 Temmuz gibi bir vakaya rağmen üstün bir başarı ile harekât neticelendirildi.

Özgür ve Özgün Harekat

Yıllardır özlemini duyduğum, Türkiye’nin çekinmeden kendi ilgili kurumlarının kararıyla operasyon yapabilir hale gelmiştir. Türkiye’nin böyle bir kabiliyet ve özgüvene ulaşması gurur vericidir.

ABD Suriye’de işin aslı henüz tam manasıyla ortaya çıkarılamamış bir şüpheli kimyasal gaz saldırısı ardından stratejisini değiştirdi. Bu olaya karşılık verme mazereti ile Ortadoğu’ya uzun zamandan sonra tekrar hızlı bir dönmüş yaptı.

Müttefiklerimiz

Bölücü terör örgütlerinin Sincar ve Karaçor’daki hareketliliği tespit eden MIT buralara yeni üs bölgeleri tesis edildiği ve yuvalandığını tespit etti. Türkiye buralardaki üsleri de Özel Harekât ve Savaş Uçaklarıyla imha etti. Türkiye bu operasyonla Amerika’nın himayesindeki Amerika’nın vesayet gücünü imha etmiş oldu. Buda şu demek oluyor ki; Türkiye Sincar ve Karaçor’da Amerika’yı vurdu.

Vurmak zorunluluğu bu harekâtı mecburi kılmıştır. Türkiye’nin müttefikleri Türkiye’ye saldırmakla bekasını parçalamak istemektedir. NATO’nun içerisinde bu kadar çok terör ile mücadele etmek durumunda kalan Türkiye’den başka bir devlet yoktur. Bunun sebebi de yine NATO’daki dostlarımızdır.

Baskın

Türkiye tüm bunlara rağmen son dönemde yapmış olduğu açık ve örtülü operasyonlarla gücünü tüm dünyaya kanıtlamıştır. Özgür ve özgün hareket eden Türkiye kendine duyduğu özgüvenle her zaman, her şartta kabiliyetlerine güvenmektedir. Bu sebeple de; vakti, saati gelince olmamız gereken yerde ve olmamız gereken şekil ve şartta olacağız. Kimseden icazet alacakta değiliz. Bizi bekleyin!..

Bir gece ansızın geleceğiz.

Selam ve saygıyla…

 
Toplam blog
: 72
: 918
Kayıt tarihi
: 29.06.08
 
 

1971 İzmir doğumluyum. Strateji, Taktik Felsefe, İşletme, Liderlik, Kalite Güvence Sistemleri, El..